Pogba: Szeretek nagy meccseket játszani

Miután zsinórban hatodik győzelméhez segítette a Manchester Unitedet, Paul Pogba elmondta, hogy szeret a legnagyobb színpadon játszani.


A francia játékos kivette a szerepét a United legjobb támadásaiból a vasárnapi Tottenham elleni 1-0-s győzelem során és a mindent eldöntő gólnál is tökéletes passzal indította Marcus Rashfordot.


Ez az egyetlen gól volt a különbség a két csapat között a Wembley-ben, melynek köszönhetően sikerült közelebb zárkózni a top négyhez.


"Szeretek nagy mérkőzéseket játszani" - mondta a Sky Sports-nak a lefújást követően.


"Szeretek a legjobb játékosok ellen játszani, így javulunk, fejlődünk és leszünk tapasztaltabbak."


"Természetesen ez egy jó meccs volt számunkra, mindenki jól játszott és mindannyian elszántak voltunk, mert győzni szerettünk volna. Úgy gondolom, hogy a csapattársak segítettek, mindannyian szeretünk focizni, együtt játszani és pontosan ezt tettük ma is."


Pogba amellett, hogy az első félidő hajrájában egy óriási passzal hozta helyzetbe Rashfordot, néhány alkalommal saját maga is feliratkozhatott volna a gólszerzők közé. A legnagyobb helyzete során Hugo Llorist tornáztatta meg, amikor lövését honfitársa bravúrral ütötte a léc fölé.

 


"A menedzser mondta nekem, hogy törjek be a tizenhatoson belülre és szerezzek gólt" - mondta.


"A legjobb példám Frank Lampard, ő tökéletesen csinálta ezeket a megindulásokat, rengeteg helyzetet kialakítva és gólt szerezve belőlük. Ha én is megtudom ezt csinálni és a társak is segítenek benne, akkor részese tudok lenni a játéknak."


"A lehetőségek jönnek, ha szabadon játszol és bízom a menedzserben, a társakban, akik ezt könnyűvé teszik nekem. Tudom, hogy Matic ott lesz és le tudunk támadni, így labdaszerzéskor már elöl vagyok, szóval tudok lőni, indítani és pontosan ezt teszem a menedzser érkezése óta. Tudom, hogy biztosítanak mögöttem, szóval szabadabban játszhatok, szóval az edző segített nekem."


A győzelem azt jelenti, hogy a United pontszámban beérte az ötödik helyezett Arsenalt és hat pontra megközelítette a negyedik helyen lévő Chelsea csapatát. Pogba számára tiszta a cél.


"Ez az amit szeretnénk, amiért játszunk [elérni az első négy hely valamelyikét]. Hajtanunk kell tovább, mert még mindig messze vagyunk, de ma nyertünk, megszereztük a három pontot, a szezon még tart és vissza szeretnénk jutni a csúcsra, ahova tartozunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!