Joel Glazer ragaszkodik Martial megtartásához

A francia játékos már régóta formán kívül játszik, viszont a klub társelnöke ragaszkodik a megtartásához.


Anthony Martial az utóbbi időszakban ingadozó teljesítményt nyújtott a Manchester Unitedben. Korábban Jose Mourinho irányítása alatt szép lassan visszaszerezte a helyét a csapatban, majd Ole Gunnar Solskjaer érkezésével ismét ingadozó teljesítménnyel rukkolt elő.

 

Az elmúlt hetekben több pletyka is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy a francia játékos hamarosan távozhat az Old Traffordról, viszont a Daily Mail értesülései szerint a klub társelnöke, Joel Glazer nem hajlandó eladni a csapatban lévő kedvenc játékosát.

 

A fiatal csatár az elmúlt időszakban többször is csak a kispadon kapott helyet, ráadásul a szurkolók is egyre többször kritizálják őt a teljesítménye miatt.

 

A 23 éves Martial januárban írta alá az új szerződését a csapatnál, amely 2023-ig szól.

 

Viszont úgy tűnik, hogy a játékos hozzáállásával továbbra is gond lehet, mivel Solskjaer irányítása alatt is Marcus Rashford és Romelu Lukaku mögött szerepel az esetleges opciók listáján.

 

 

Az egykori Monaco játékos Mourinho irányítása alatt már közel állt ahhoz, hogy távozzon a klubtól, de akkor egyik pillanatról a másikra visszakerült a csapatba.

 

Martial ingadozó teljesítménye ellenére sincs veszélyben a csapatnál, ugyan Joel Glazer a "Manchester United Peléjének" tartja a támadót, és hallani sem akar arról, hogy eladásra kerüljön.

 

Solskjaer nemrég kijelentette, hogy olyan játékosokat szeretne igazolni a nyár folyamán, akik hosszútávú megoldást jelenthetnek a klubnak, emellett a megfelelő szellemiséggel és elkötelezettséggel rendelkeznek a klub iránt.

 

Az viszont egy elég érdekes helyzet lesz, hogy a társelnök kedvenc játékosa és a klub menedzsere miként jönnek majd ki az új csapat építése során.


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!