Scholes a szezon végén befejezheti pályafutását

A Manchester United sztárja beszél arról, hogy lehet, készen áll arra, hogy szögre akassza a cipõit.


A 36 éves középpályás az elmúlt 2 évtizedet az Old Traffordon töltötte, és hosszú éveken át meghatározó tagja volt a csapatnak, ás többek között elévülhetetlen érdemei voltak az az 1999-es emlékezetes triplázásban.


A United jó úton halad afelé, hogy megismételje ezt a szenzációt, hiszen már csak egyetlen lépés választja el õket az FA Kupa döntõjétõl, a Manchester City elleni szombati elõdöntõ.


Sir Alex Ferguson legényei a Bajnokok Ligájában szintén az elõdöntõben vannak már, ahol a Schalke együttesét fogadják, és Scholes elmondta, várni fog ezen események végéig döntésével.

 

Az angol középpályás 2004-ben vonult vissza a válogatottól, hogy klubkarrierjére koncentráljon.

 

 

(A képre kattintva megtekinthetõ Paul Scholes pályafutásának 10 legnagyobb gólja)

 


„A szezon végén fogok dönteni” – mondta Scholes.


„Tényleg nem tudom, hogy mi lesz. Elõttem vannak még ezek a mérkõzések, majd azok után döntök. Az emberek mindig azt mondják, hogy olyan hosszan kell játszanom, amilyen hosszan csak tudok, de közeleg az idõ, amikor már fizikailag nem fogom bírni.”


„Tartok ettõl, szeretnék biztos lenni abban, hogy jó idõpontot választok a visszavonulásra.”


Scholes egyébként egy 1 éves szerzõdéshosszabbítási ajánlatot kapott a United vezetõitõl, de elismerte, nagyon nehéz számára, hogy kevesebb szerepet kap Ferguson terveiben.


Az irányító nem játszott a Chelsea elleni Bajnokok Ligája negyeddöntõk alkalmával sem, de elmondta, mindig készen áll a játékra, ha szólítják.


„Nagyon nehéz ezt elfogadnom, hogy már nem játszok minden mérkõzésen, de már lassan itt az idõ, amikor tudom, hogy nem is tudnék.”


„Szeretnék úgy gondolkozni, mint egy 25 éves, szeretném azt hinni, hogy minden mérkõzésen tudok játszani. De nem. Most már csak arra kell készülnöm, hogy a mérkõzések végén egy 20 percet végigbírjak.”


„Nehéz átállni erre és megszokni ezt.”

 

 

Paul Scholes pályafutásának talán legnagyobb gólja

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!