A Real Madrid elhallgattatta Pogbáékat?

A legfrissebb spanyol értesülések szerint a Real Madrid vezetősége kérte meg a Pogba-Raiola párost, hogy ne öntsenek több olajat a tűzre a francia játékos átigazolása kapcsán.


A madridi klub az idei nyáron nagy erősítésbe kezdett, és nem titok, hogy Zinedine Zidane nagyon szívesen látná Paul Pogbát is a keretében. Az üzletnek csupán egy akadálya van, mégpedig a világbajnok játékos kivásárlási ára, amely 170 millió euró körül mozog.

 

Az idei nyáron egyfajta szappanoperaként szemlélhetjük a Pogbával kapcsolatos ügyeket, aki korábban kijelentette, hogy távozni szeretne, a mai napon viszont az ügynöke elárulta, hogy lehet, hogy mégis marad a játékos az Old Traffordon.

 

 

 

Annyi biztos, hogy a Premier League csapatok csupán augusztus 8-ig igazolhatnak, és amennyiben Pogba távozni fog, akkor a Unitednek mindenképpen igazolnia kell valakit a játékos pótlására.

 

Ezzel ellentétben az AS arról értesült, hogy a Real Madrid vezetősége megkérte a játékost és az ügynökét, hogy a későbbiekben ne hangoztassák a transzfert a média irányába, amelyet még a Unitedtől is a végsőkig el szeretne titkolni a királyi gárda - mivel az átigazolási időszak lezárta előtt már nem biztos, hogy a Vörös Ördögök megtalálják a francia utódját.

 

Bármi is legyen az igazság, annyi biztos, hogy az elmúlt évek egyik legfelkapottabb átigazolási sztorijának lehetünk szemtanúi, amely egyelőre még nem fog véget érni - ráadásul a média is nagyot kaszál a sztorin, tehát újabb fejlemények várhatók hamarosan.


Sport Witness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!