Minden madridi ajánlat el lesz utasítva Pogbáért?

Az európai átigazolási időszak hátralévő részében minden Paul Pogbáért érkező ajánlatnak ellen fognak állni a Manchester Unitednél és biztosítékaik vannak a francia középpályástól, hogy elkötelezett a klub érdekében ebben a szezonban, állítják az ESPN hírforrásai.


Nem ok nélküli az aggodalom az Old Traffordon, hogy a nyári átigazolási szezon szeptember 2-i zárását megelőzően a Real Madrid még rohamot fog indítani Paul Pogba megszerzéséért.

 

Mindazonáltal a Unitednél minden ajánlatot el fognak utasítani világbajnok játékosukért - még ha a 180 millió eurós összeget át is lépi - mivel már nincs lehetőségük a pótlásáról gondoskodni.

 

 

A vasárnapi, Chelsea elleni 4-0-s bajnoki győzelmet követően Pogba elmondta, jövője eléggé "kérdőjeles" Manchesterben, amely annak fényében annyira nem meglepő, hogy két hónappal ezelőtt "új kihívások kereséséről" nyilatkozott.

 

Úgy tudni, hogy Pogba továbbra is nyitott lenne arra, hogy Madridba költözzön, de elfogadja, hogy ez nem fog megvalósulni a nyáron, és biztosította Ole Gunnar Solskjaert, hogy mindent meg fog tenni a klub sikere érdekében.

 

A Unitednél felkészültek arra, hogy a Királyi Gárda jövő nyáron is mindent megmozgat majd Pogba megszerzéséért, bár azt illetően vannak kérdések, hogy a spanyol fővárosban rendelkeznek-e megfelelő pénzmennyiséggel ahhoz, hogy meggyőzzék őket az eladásról.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!