Ole: Sanchez távozhat a Unitedtől

Ole Gunnar Solskjaer elismerte, Alexis Sanchez elhagyhatja a Manchester Unitedet az európai átigazolási időszak befejeződése előtt.


A Sky Italia értesülései szerint Sanchez ügynöke tárgyalásokat folytatott a Vörös Ördögökkel azt illetően, hogy az Internazionale kölcsönvehesse a chilei támadót.

 

Az előzetes hírek arról szóltak, hogy már kedden áteshet a szükséges orvosi vizsgálatokon, hogy még a szeptember 2-i transzferablak zárás előtt áttehesse székhelyét a San Siroba, ez azonban úgy tűnik, hogy nem történt meg.

 

Solskjaer pénteken sajtótájékoztatója keretében még arról beszélt, hogy Sanchez továbbra is tervei részét képezi az Old Traffordon és "sokat várnak tőle a klubnál".

 

 

Három nappal később azonban a norvég menedzser már arra tett utalást, hogy a Premier League legjobban fizetett játékosa elhagyhatja az angol futball közegét.

 

"Nos, még néhány hét hátra van az átigazolási időszakból, az esély pedig megvan rá.... néhány klub érdeklődést mutatott Alexisért, úgyhogy majd meglátjuk mi történik" - mondta Solskjaer a Wolves elleni hétfői 1-1-es bajnoki döntetlent követően.

 

"Ennél több információval most nem szolgálhatok."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!