Zlatan: Visszatérek, ha a Unitednek szüksége van rám

Zlatan Ibrahimovic hiszi, hogy továbbra is képes lenne a Premier League-ben játszani és arról viccelődött, hogy visszatérne a Manchester Unitedhez, ha szükségük lenne rá.


A 37 éves svéd támadó 17 hónappal ezelőtt hagyta el az Old Traffordot a Los Angeles Galaxy hívására, amely színeiben legutóbb duplázni tudott a Los Angeles FC elleni 3-3-ra végződött bajnokin, amellyel így 49 mérkőzésen már 46 gólt jegyez.

 

Ibrahimovicnak egy súlyos térdszalag sérülésből kellett felépülnie, amely még a remekül sikerült első Unitedes szezonjának vetett véget, amely során 28 góljával segítette hozzá a csapatát az Európa-liga és a Ligakupa elhódításához.

 

Második szezonjában már csak hét mérkőzésen jutott szóhoz, majd az Egyesült Államok felé vette az irányt, ám továbbra is folyamatosan nyomon követi egykori klubjánál a történéseket.

 

"Könnyedén képes lennék a Premier League-ben játszani, szóval ha a Unitednek szüksége van rám, akkor itt vagyok" - kezdte mosollyal az arcán.

 

 

"De a Galaxy-é vagyok, úgyhogy sajnálom."

 

"Elvégeztem a feladatomat Európában. Élveztem, 33 trófeát szereztem a csapataimmal, és remélem, hogy ezt a sort tovább tudom majd itt is bővíteni. Aztán majd meglátjuk, hogy hol érnek véget a kalandjaim."

 

Egyértelmű, hogy a Unitednek szüksége lett volna a hétvégén Ibrahimovic könyörtelen helyzetkihasználásaira, Ole Gunnar Solskjaer együttese ugyanis 2-1-es vereséget szenvedett a Crystal Palace-tól.

 

"Nézem-nézem őket" - tette hozzá Zlatan.

 

"Láttam a legutóbbi meccset és szerintem balszerencséjük volt. Ha belövik a büntetőt, akkor teljesen más lett volna a meccs, de Angliában addig nincs vége egy meccsnek, amíg le nem fújják azt."

 

"Bármi megtörténhet, különösen az utolsó percekben, ahol minden a pillanat hevében alakul."

 

 

A Unitednél abban reménykednek, hogy Paul Pogba esetében nem fog semmi történni az utolsó pillanatban, miután az európai átigazolási időszak a végéhez közelít.

 

Rengeteg spekuláció látott napvilágot a világbajnok játékos jövője kapcsán, miután bejelentette, hogy új kihívásokra van szüksége, Ibrahimovic nemrég pedig azt mondta, hogy a középpályást el kell engedni, amennyiben menni szeretne.

 

Amikor arról kérdezték, hogy tartja-e a kapcsolatot egykori játékostársával, Ibrahimovic így felelt:

"Szoktam beszélni vele. Rengeteg tanácsot adok neki - de egyik sem olyan, amelyet megosztanék Önökkel!"


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!