Matic: Nem vesztünk össze Solskjaerral

Nemanja Matic szerint nincsen probléma közte és menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer között a Manchester Unitednél.


A szerb válogatott játékos szezonbeli első mérkőzésén léphetett pályára, amikor múlt szombaton a Southampton elleni 1-1-es döntetlen alkalmával csereként beállhatott a kispadról, azután, hogy a Chelsea, a Wolves és a Crystal Palace elleni meccseken is csak a lelátóról nézhette társait.

 

A 31 éves középpályás nyilvánosság előtt is szóba hozta, hogy nem ért egyet Solskjaerral és azzal, hogy kihagyja a csapatból, de visszautasította, hogy megromlott volna viszonya a norvég menedzserrel.

 

"Az első két-három mérkőzésen (Solskjaer) nélkülem képzelte el a csapatot" - kezdte Matic újságírók kérdéseire a Szerbia Európa-bajnoki selejtezőit megelőző sajtótájékoztatón.

 

 

"Keményen dolgozok, amennyire csak tudok. Tiszteljük az edzőnk döntését és nekem kell bizonyítani, hogy hibázott és vissza kell tennie oda a csapatban, ahova tartozom."

 

"Nincsenek problémáink egymással. Elmondtam neki, hogy nem értek vele egyet, de a csapatot neki kell összeállítania."

 

"Amikor én játszom, akkor egy másik játékosnak emiatt a kispadon kell ülnie és el kell fogadnia a helyzetet, úgyhogy nekem is ezt kell most tennem. Az edzőnek olyan csapatot kell összeraknia, amely a bajnoki címért harcol, ha pedig nem tud nyerni, akkor azért neki kell viselnie a felelősséget."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!