Scholes: Pogba eladása "nem lenne nagy veszteség"

A Manchester United egykori kiváló középpályása, egyben ügyeletes megmondóember Paul Scholes szerint Paul Pogba távozása a közeli jövőben nem lenne "nagy veszteség" a klub számára.


A 26 éves világbajnok játékos folyamatosan megosztja az Old Trafford népét, miután hullámvasútszerű három éven van túl azóta, hogy a Juventustól visszatért korábbi csapatához.

 

A nyár egyik legnagyobb átigazolási sagáját elindítva Pogba még júniusban bejelentette, hogy készen áll a távozásra, riadóztatva ezzel az olyan nagynevű kérőket, mint a Paris Saint-Germain, a Real Madrid és a Barcelona.

 

A Unitedes témákban gyakran megnyilvánuló, erőteljes véleményt formáló Scholest továbbra sem sikerült meggyőznie a francia középpályásnak, aki szerint "elég egyértelművé tette", hogy ismételten távozni akar a Unitedtől.

 

"Szerintem eléggé egyértelmű, hogy távozni akar a klubtól" - kezdte Scholes a talkSPORTnak.

 

"A Real Madridhoz akart igazolni [a nyáron], de ez valamilyen oknál fogva nem valósult meg."

 

"Ha arra kérték, hogy maradjon még egy évet, akkor majd meglátjuk mi fog történni. De nem gondolom, hogy nagy veszteség lenne a Unitednek [ha távozna]."

 

"Ha mérleget vonunk, akkor az elmúlt három év során nem igazán tudott jó formában játszani."

 

"Biztos vagyok benne, hogy van több olyan játékos is, aki képes lenne a helyébe lépni és legalább ugyanilyen szintű munkát végezni."

 

Eközben Scholes aggodalmát fejezte ki nevelőklubja támadószekciójának erejét illetően is, miután Romelu Lukaku távozott a csapattól.

 

 

"Ez az egyetlen dolog, amely csalódással tölt el" - tette hozzá.

 

"Ő [Ole Gunnar Solskjaer] egyértelműen tudta, hogy el fogják adni egy bizonyos ponton Romelu Lukakut, de számomra hibának tűnik, hogy nem gondoskodott egy másik középcsatár megszerzéséről."

 

"Nem tudom, hogy tettek-e lépést ennek érdekében, vagy a klub szempontjából túlzottan sokáig húzódott az ügy."

 

"Középcsatár nélkül vágnak bele a szezonba egy olyan klubnál, amely a támadó játékstílusáról ismert és szebb napjaiban négy csatárt is be tudott vetni."

 

"Szóval nem tudom, hogy mire fognak menni [Marcus] Rashford és [Anthony] Martial személyében, akikről nem is lehet eldönteni, hogy balszélsők vagy középcsatárok. De az biztos, hogy ezt a helyzetet meg kell oldani."


talkSPORT

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!