Valóban sérült Pogba?

Néhány hírforrás az elmúlt időszakban megkérdőjelezte a francia játékos sérülésének valóságalapját.


Paul Pogba legutóbb szeptemberben lépett pályára a Vörös Ördögök színeiben az Arsenal elleni 1-1-es meccs alkalmával.

 

Azóta állítólag sérüléssel küzd, amelyet Ole Gunnar Solskjaer többször meg is említett, azonban egyszer sem tudta pontosan megmondani azt, hogy mikor is térhet vissza a középpályás a térdsérüléséből.

 

Paco González, a spanyol Cope rádió Tiempo de Juego műsorának vezetője szerint ennek az egész dolognak eléggé megkérdőjelezhető a valóságalapja. Néhány Old Traffordhoz közeli hírforrása szerint a világbajnok játékos nem szeretne többé pályára lépni a United színeiben.

 

A 26 éves középpályás állítólag mindenáron a Real Madridhoz szeretne igazolni a téli átigazolási időszakban. További két hírforrás pedig szintén megerősítette González információit.

 

 

A hírek szerint Solskjaer - aki a nyáron mindenáron meg akarta tartani Pogbát - hajlandó elengedni a távozni kívánó játékost, és az üzletből minél több pénzt szeretne kihúzni. Állítólag 150 millió euróra árazta be az egykori rekordigazolást a Manchester United.

 

Mindemellett Pogba nemrég a közösségi médiában is hatalmas felhangot kapott, ugyanis az állítólagos felépülési időszaka alatt például olyan videókat tett közzé, amelyben kosarazik és aktívan edz.

 

Sok rajongó szerint a franciának lefőtt a kávé az Old Traffordon, ráadásul a fent említett videót a legtöbben nem nézték jó szemmel.


Sport Witness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!