Csapathírek a Wolves meccs előtt

A Manchester United új igazolása, Bruno Fernandes tagja lesz a meccsnapi keretnek a Wolves elleni bajnokin, jelentette be Ole Gunnar Solskjaer.


Az azonban még nem eldöntött tény, hogy a Sporting Lisszabontól hivatalosan tegnapi nap folyamán érkező portugál középpályás a kezdőcsapatban vagy a kispadon kap majd szerepet.

 

"Elég jó állapotban van ahhoz, hogy játszhasson, szóval mindenképpen kap majd valamilyen szerepet" - kezdte Ole az Aon Training Complexben tartott mai sajtótájékoztatóján.

 

"Ott lesz a meccsnapi keretben. A mai edzésen majd eldől, hogy milyen minőségében."

 

"Sűrű napokon van most túl és még a kislánya három éves szülinapja is tegnap volt, szóval egyelőre még nem tudom, hogy mennyire tudok rá számítani, de a keretben ott lesz."

 

 

Nemanja Matic biztosan kihagyni kényszerül a szombati összecsapást, miután a Manchester City elleni Ligakupa elődöntő visszavágón összeszedett kiállítása miatt egy mérkőzéses eltiltását tölti.

 

"Nagyon jól játszott, az utóbbi időben ez pedig kimondottan igaz, úgyhogy ez nagy érvágás számunkra és meg kell találnunk a helyettesítésének módját" - tette hozzá Solskjaer.

 

Egy másik játékos, aki biztosan nem lép pályára holnap az Old Traffordon, az Marcos Rojo, aki hazatért Argentínába a szezon hátralévő részére.

 

A védő annál az Estudiantesnél fog kölcsönben hat hónapot eltölteni, amely csapat elnöke az egykori Vörös Ördög, Juan Sebastian Veron.

 

"Marcos szenvedélyes és több játéklehetőségre volt szüksége" - mondta a norvég menedzser a MUTV-nek.

 

"Természetesen abban reménykedik, hogy ott lehet a válogatottjával a Copa American, nekünk pedig ehhez lehetőséget kellett biztosítani, amit az otthonaként tekintett Estudiantesnél meg is kaphat."

 

"Juan Seba Veron oda fog figyelni rá és biztos vagyok benne, hogy Marcos jobb erőnléti állapotban fog visszatérni, mint amilyenben volt."

 

Paul Pogba, Scott McTominay és Axel Tuanzebe továbbra sem bevethetőek sérülés miatt, visszatérésükre pedig a téli szünetet követően lehet csak számítani.

 

Marcus Rashford szintén harcképtelen a Wolves elleni FA-kupa újrajátszás során elszenvedett hátsérülése okán.

 

 

Angel Gomes és James Garner kapcsán pedig Ole elárulta, mindketten a ma esti U23-as bajnokin jutnak majd szerephez, amelyet a Carrow Roadon vívnak majd a Norwich City vendégeként.

 

"Angel és Jimmy is a pályán lesznek, szükségük van a meccsterhelésre."

 

"Jó mérkőzésre van kilátás a Carrow Roadon. Hosszú az út, de megéri, ha jól tudnak játszani."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Wolves

Premier League 25. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!