Friss információk Garner jövőjéről

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy a Manchester United középpályása, James Garner nem fogja kölcsönben elhagyni a klubot a téli átigazolási időszakban.


Angliában helyi idő (GMT) szerint ma este 11 órakor zárul a téli átigazolási időszak, péntek reggeli sajtótájékoztatóján a norvég menedzser pedig elmondta, nem tervezi, hogy Garnert elengedje kölcsönben más csapathoz.

 

"James maradni fog" - válaszolta Solskjaer, amikor a Wolverhampton Wanderers elleni szombati bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján fiatal játékosa jövőjéről kérdezték.

 

"Lehetőséget fogunk számára nyújtani ahhoz, hogy itt fejlődhessen. Mostanság nehezebb időszakot élt meg, de rendben lesz."

 

 

A klubmédia képviselőinek beszélve Ole megerősítette, hogy Garner ma este a Norwich City elleni U23-as bajnoki mérkőzésen fog pályára lépni.

 

James, aki a klub akadémiájának ranglétráját járta végig, az előző szezonban a Crystal Palace elleni idegenbeli 3-1-es győzelem alkalmával mutatkozhatott be a Vörös Ördögök felnőtt csapatában, azóta pedig további hat mérkőzés jutott neki ebben a szezonban.

 

A 18 éves középpályás az idénybeli hat Európa-liga csoportmérkőzésből háromszor kezdőként szerepelt, miután már 2 mérkőzéssel a csoportkör vége előtt biztosítottá vált a továbbjutás a legjobb 32 közé.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!