Shawt lenyűgözték a gólszerzők

Luke Shaw nagy lelkesedéssel beszélt a Watford elleni győztes mérkőzés lefújását követően a Manchester United három gólszerzőjét illetően.


A Lódarazsak ellenállását Bruno Fernandes első félidő végén értékesített büntetője törte meg a 3-0-ra végződött bajnokin, majd a győzelmet Anthony Martial élményszámba menő villanása és Mason Greenwood gólja biztosította be a hazaiaknak vasárnap délután.

 

A Vörös Ördögök ezzel a sikerükkel visszatértek a bajnokság ötödik helyére, három ponttal lemaradva a Chelsea mögött, Luke Shaw pedig elismeréssel beszélt a trióról, amely ehhez hozzásegítette őket.

 

"Bruno hihetetlen hatással van a csapatra. Még csak nagyon rövid ideje van köztünk, de olyan, mintha már régóta csapattársak lennénk vele" - kezdte Luke a MUTV-nek.

 

"Elmondható, hogy a Sporting Lisszabonban vezér volt és szerintem az ott megvillantott vezetői képességeit szeretné itt is felhasználni és a lehető legtöbbet segíteni a csapatnak a pályán illetve azon kívül is, pont ahogyan most is tette."

 

"Remélhetőleg ezt folyamatosan fenn tudja tartani. Már most kivirágzott közöttünk és ezt nagyszerű látni."

 

 

Fernandes szemtelenül értékesített büntetőjét követően Martial nemkülönben pimasz megoldással rukkolt elő, amelyből megszerezte szezonbeli 15. találatát.

 

"Anthony lenyűgöző képességekkel rendelkezik. Ha továbbra is keményen dolgozik és hisz magában, akkor a legjobb játékosok között emlegethetjük majd" - tette hozzá Shaw.

 

"Nem mindenki tud felmutatni olyan kvalitásokat, amelyek különleges dolgok elérésére jogosítják fel, de ő egyértelműen ezek közé a játékosok közé tartozik. Nagyon örülök neki és remélhetőleg folytatni tudja a gólgyártást, mert nagyon nagy szükségünk van rá."

 

A manchesteriek Old Traffordon aratott győzelmére egy lenyűgöző elfutás majd bomba tette fel a koronát Mason Greenwood részéről, aki ezzel már 11 gólos ebben az idényben.

 

"A Masonben ilyen fiatalon meglévő önbizalom az, amire szükség van ahhoz, hogy valaki itt bizonyítani tudjon" - folytatta Shaw.

 

"Nem gondolom, hogy egy kicsit is arrogáns lenne, de rendelkezik azzal a magabiztossággal, ami a futballnak ehhez a szintjéhez szükséges. Ő csak játszani akar és nem zavarják az őt körülvevő dolgok."

 

"Egyáltalán nem foglalkozik a rá nehezedő nyomással, csak élvezi a futballját. Minden csapattársa boldog, hogy ő gólt tud szerezni és ez nagyszerű dolog számára. Briliáns volt."

 

 

Shaw maga is nagy önbizalomnak örvend és élvezi, hogy Ole Gunnar Solskjaer hol a három középső védős rendszer baloldalán, hol pedig baloldali védőként számít rá.

 

"Bármikor is vagy a pályán, lehetőleg minél jobban ki kell élvezned. Az utóbbi időszakban különböző posztokon szerepelek, de ezt nagyon élvezem."

 

"Nagyszerű érzés játszani és ilyenkor mindig mosollyal az arcomon kell a pályán lennem."

 

"Jó dolog a menedzser számára is, hogy több poszton is számíthat rám. És ott van még neki Brandon Williams is. Amikor lehetőséget kapott, akkor kiváló teljesítményt nyújtott, ő egy csodálatos tehetség."

 

"A menedzser egy időben is játszathat engem és őt is, én pedig ezt nagyon élvezem. Bárhol és bármikor számít rám a menedzser, én ott fogom őt és a csapatot szolgálni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!