Fergie: Giggs bámulatos

Sir Alex Ferguson a mérkõzés után nem gyõzte dicsérni játékosát, Ryan Giggset és üdvözli a Schalke felett aratott gyõzelmet, mint csapata egyik legjobb teljesítményét az európai hadszíntéren.


Ferguson a mérkõzés után a „bámulatos” jelzõt használta Ryan Giggsre, és el volt ragadtatva csapatától a gyõzelem után.

 

A United hatalmas lépést tett afelé, hogy a következõ hónapban Bajnokok Ligája döntõt játszhasson a Wembleyben. Ryan Giggs és Wayne Rooney második félidei góljainak köszönhetõen kényelmes elõny birtokában térhettek haza Gelsenkirchenbõl a Vörös Ördögök.

 

Giggs a középpálya közepén játszott és a 37 éves játékos könnyedén mesterhármast szerezhetett volna, mielõtt megtörte csapata gólcsendjét a második félidõ közepén.

 

A walesi a szezon közben aláírt újabb egy évre a Vörös Ördögökkel és Ferguson csodálatát fejezte ki, hogy Ryan ilyen rég óta teljesít a legmagasabb szinten.

 

"Ez különös, mert úgy tûnik, Ryan csúcsévei még mindig tartanak" – mondta Ferguson.

 

"Azt gondolnád, mivel 37 éves, már a hanyatlás jeleit kellene mutatnia. Én semmilyen bizonyítékot nem látok erre."

 

 

Csak a Schalke kapusa, Manuel Neuer akadályozta meg a Unitedet abban, hogy még magabiztosabb elõnnyel várják a második összecsapást, emellett Sir Alex Ferguson csapata ebben a Bajnokok Ligája kiírásban az Old Traffordtól távol nem kapott gólt.

 

A Barcelona vagy a Real Madrid elleni döntõ képe már látható a horizonton, Ferguson pedig nem gyõzte dicsérni a mutatott teljesítményt, csapata egyik legjobb formáját nyújtotta Európa legrangosabb kupasorozatában.

 

"Teljesen elragadtatott voltam" – mondta a United edzõje.

 

"Mióta itt vagyok néhány alkalommal fantasztikus teljesítményt produkáltunk a Bajnokok Ligájában."

 

"Az 1999-es Juventus elleni derbi mindig ott lesz a képzeletbeli lista élén, azonban a mostani produkciónk is feltétlenül a legjobbak közé tartozik."


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!