Pogba: Alig várom, hogy újra a pályán legyek

A középpályás felfedte sérülésének részleteit.


A francia remekelt a szezonnyitó mérkőzésen, azonban már augusztus végén megsérült a St. Mary's-ben.

 

Majdnem egy hónap elteltével játszott ismét, mikor a Rochdale látogatott az Old Traffordra a Ligakupa harmadik körében, de a bajnokság következő fordulójában újra partvonalon kívülre szorult szeptember 30-án.

 

A karácsony körüli időszakban vált elérhetővé Solskjaer számára a Watford és a Newcastle ellen vívott párharcokra, majd a vírus okozta kényszerszünetig megint csak nem volt bevethető.

 

A vb-győztes nagyon közel volt a visszatéréshez, mikor leállították a Premier League-t, mostanra már biztosan fitt lenne ahhoz, hogy szerepet kaphasson a Unitedben.

 

 

"Már labdás edzéseket végzek" - mondta Pogba egy márciusi interjúban, ami teljes egészében hétfő este válik elérhetővé a nagyközönség számára.

 

"Régóta frusztrált vagyok. Majdnem készen állok, csak arra gondolok, hogy a csapattal eddzek és játsszak. Sose fordult elő velem hasonló a karrierem során, de próbálom pozitívan felfogni az egészet, ami még inkább motivál, hogy jó formában tudjak visszajönni. Ez a periódus megmutatta, mennyire is szeretem ezt a sportot."

 

"Nagyon óvatosnak kell lennem ezzel a sérüléssel. Nem biztos, hogy mindenki tudja, mi áll pontosan a háttérben. Volt egy lábsérülésem a Southampton elleni meccsen a szezon korai szakaszában, amit sokáig cipeltem magammal, edzettem és így próbáltam játszani is. Később derült ki, hogy valójában törés történt."

 

"Kaptam egy gipszet rá, ami aztán túl jól sikerült. Visszatértem két összecsapás erejéig, de éreztem, hogy valami nincs rendben. Megállapították, hogy megnövekedett a csont. Meg kellett műteni, de most már semmi panaszom. Remélem mihamarabb felépülök."

 

"Nagyon hiányolom a napi rutint, a felkészülést a srácokkal az éppen aktuális mérkőzésre, a pályára lépést. Nem is igazán emlékszem, milyen érzést nyújtanak valójában. Alig várom, hogy újra átéljem ezeket. Hiányzik mindez, mert ez a munkám, hogy játsszak. Nagyon szeretek focizni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!