Paul Pogba: Édesanyám szerepe a visszatérésemben

"Nagyon boldog voltam a visszatérés miatt... Azelőtt elkezdtem itt valamit, de nem fejezhettem be."


Paul Pogba bevallotta, hogy miután elhagyta a klubot 2012-ben, édesanyja már akkor megmondta, hogy egyszer vissza fog ide térni.

 

 

A francia válogatott ingyen csatlakozott a Juventushoz 2012 nyarán, miután frusztrálttá vált a kevés játéklehetőség miatt.

 

Pogba szerint az édesanyja a torinói váltás ellenére mindig hitt abban, hogy a fia egyszer vissza fog térni a klubhoz.

 

A Manchester United hivatalos podcastjében a következőket mondta: "Anya mindig azt mondta: 'El fogsz menni valahová, de vissza fogsz térni.' Mindig ezt mondta."

 

"Ismered az anyákat - a következőt mondta: 'Visszatérsz még ide, ne aggódj' és ezt rögtön azután, hogy eligazoltam. Azt mondta, hogy "vissza fogsz térni Manchesterbe, ne aggódj" és így is történt."

 

 

2016-ban Pogba visszatért a Unitedbe világrekordot jelentő összegért és elmondása szerint azért tért vissza, hogy befejezze azt, amit elkezdett az ifjúsági csapatban.

 

Elmondta: "Nagyon boldog voltam mikor visszajöttem. Elmentem, de nem fejeztem be amit elkezdtem. Elkezdtem valamit, de az nem lett befejezve. Csupán máshová mentem, hogy befejezzem azt."

 

"Amikor visszatértem oda, ahol kezdtem, egyértelmű, hogy nagyon boldog voltam. Most már kész játékosként állok rendelkezésre nem pedig fiatal játékosként az akadémiáról."

 

Pogba kihagyta a szezon nagy részét a sérülése miatt, de elmondása szerint a sérülés még motiváltabbá tette arra, hogy visszatérjen és jól szerepeljen.

 

A bokasérülése után további nehézségeket kellett átélnie a szezon korábbi részében, és a Boxing Day óta pályára sem lépett. Pogba jelenleg a felépülésén dolgozik, a koronavírus járvány elmúltával pedig az edzésekre is visszatérhet.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!