Ole: Pogba és Rashford is visszatérhet a Spurs ellen

A United június 19-én lép újra pályára bajnoki találkozón, amikor már mindenki bevethető lesz.


A Vörös Ördögök Jose Mourinho együttese ellen térnek vissza a szezon újraindulásakor.

 

Mindössze 3 pont választja el Solskjaer legénységét a következő évi Bajnokok Ligája-részvételt jelentő 4. helytől, emellett az FA-kupában és az Európa-ligában is versenyben van a gárda, így nagy feladatok maradtak függőben a koronavírus-járvány miatti leálláskor.

 

A januárban Bruno Fernandessel megerősített keret még nagyobb potenciállal térhet vissza, azok után, hogy a korábban sérülést jelentett Paul Pogba, Marcus Rashford és Eric Bailly is már teljes értékű edzésmunkát végezhet.

 

"Bízunk benne, hogy mindenki készen fog állni az első mérkőzésre" – mondta a norvég menedzser.

 

"Sok kihagyás van mögöttünk, ezért nem várhatjuk, hogy 90 percet bírjanak azok, akiknek még hosszabb ideje kellett távol maradniuk."

 

"A jelenlegi helyzetre tekintettel 9-en ülhetnek majd a kispadon és 5 cserénk lehet, ami hasznos segítség, hogy kíméletesen bánhassunk a csapattal."

 

"Nem ostorozhatjuk őket, hogy a hátralévő fordulók minden percét a pályán töltsék, egy ilyen időszak után szükséges lesz a rotáció."

 

 

Solskjaer azt mondta, a finisig teljes mértékben ki akarja használni a játékosállomány adta lehetőségeket: "Erős, fitt és bő keretünk van jelenleg. Hatalmas erőbedobással készülnek a srácok a folytatásra, ha az első meccsen nem is, de a másodikon vagy a harmadikon sokan meg fogják kapni az esélyt."

 

"Erről szól a Manchester United, bármikor érkezhet a feladat, és akkor készen kell rá állni."

 

A klubnál remélik, minél több összecsapás vár majd rájuk, mivel több fronton vívnak harcot, de Ole próbálja levenni a terhet játékosairól.

 

"Ha a Unitedben játszol, természetes, hogy trófeák birtokában szeretnéd befejezni az idényt."

 

"Mindent meg kell tennünk, hogy jól zárjuk az elkövetkezendő rövid időszakot. Arra kell fókuszálnunk, amit kézben tudunk tartani, ez pedig a teljesítményünk. Ha eljutnánk egy vagy két döntőig, az remek lenne."

 

"Mindig csak a következő ellenfélre koncentrálunk, de a jövőt is építjük. Tele vagyunk tehetséges és szorgalmas fiatalokkal, fantasztikus srácokkal dolgozhatunk együtt."

 

"Paul és Marcus is hadra fogható, Scott és Eric is régen játszhatott, azon vagyunk, hogy újra összegyúrjuk ezt a csapatot."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Tottenham Hotspur - Manchester United

Premier League 30. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!