Solskjaer reakciója a Tottenham elleni döntetlenre

Ole Gunnar Solskjaer azon tűnődött, hogy Paul Pogba mennyi időt volt kénytelen kihagyni, miután a francia középpályás a pénteki Tottenham Hotspur elleni 1-1-re végződött bajnoki rangadón hosszú idő után visszatérhetett sérüléséből.


Pogba sérülési rémálma

"Nagyon boldog volt, hogy újra a pályán lehetett. 9-10 hónapig tartó sérülési rémálmon van túl. Ez nem olyan dolog, mintha valaki 10 hónapra kidőlt volna. Majdnem visszatérhetett, keményen dolgozott, hogy újra megfelelő állapotban lehessen, aztán újra megsérült és meg kellett operálni. A kényszerszünet előtt már közel járt hozzá, hogy visszatérhessen és most már végre újra játszhatott. Biztos vagyok benne, hogy mindenki láthatta milyen éhséggel lépett pályára. Ő egy nagyon, de nagyon jó futballista."

 

Nagyszerű újra magunk között tudni

"Azt gondolom, hogy a csereként beálló játékosaink minőségi különbséget tudtak jelenteni. Nemanja fantasztikus volt. Természetesen Paul produkcióját is mindenki látta. A nap passzát is ő jegyezte, amikor Marcust játszotta meg egy félpályás labdával, de a nap csele is hozzá fűződik, amiből aztán pedig a büntetőt ítélték meg a javunkra. Paul a világ egyik legjobb játékosa és nagyszerű, hogy újra magunk között tudhatjuk. Jó, hogy játékpercekhez juthatott és szerintem ezt követően még keményebben fog dolgozni azért, hogy még jobb állapotban legyen és még többet játszhasson. Ez már egy másik csapat ahhoz képest, amiben sérülése előtt játszott. Érkezett Bruno is, a fiúk pedig nagy lendületet vettek a kényszerszünet előtt."

 

 

Domináns produkció volt

"Hogy őszinte legyek, csalódott vagyok. Szerintem a teljesítményünkkel többet érdemeltünk volna, mint egy pont. Egyáltalán nem emlékszem arra, hogy veszélyt tudtak volna jelenteni ránk a második félidőben. Szinte a semmiből sikerült gólt szerezniük és még utána volt egy nagyobb lehetőségük. David nagyszerű védést mutatott be Son fejesénél, de ezt leszámítva csak idő kérdése volt, hogy mikor tudunk gólt szerezni. Sokkal kegyetlenebbül ki kell használnunk a helyzeteinket, de ha megnézzük, hogy az előző szezonban ugyanebben a párosításban 1-0-ra tudtunk győzni, és boldogok lehettünk a három ponttal, pedig nem játszottunk úgy, mint most. Domináns produkció volt és szerintem a második félidőben megmutattuk, hogy képesek vagyunk olyan csapatok ellen is felvenni a kesztyűt és helyzeteket kidolgozni, amelyek mélyen visszahúzódva védekeznek."

 

Ole félidei üzenete

"Az első félidő túl lassú volt és úgy tűnt, mintha a játékosok kételkednének a saját maguk erőnléti állapotát és képességeit illetően és hogy képesek-e újra ilyen hangulatban teljesíteni és bízni magukban. Az volt az üzenetem számukra, hogy játszanak gyorsabban, egy érintéssel kevesebből, a másodperc tört részénél kevesebb idő alatt játsszák meg a labdát, keményebben passzoljanak, jobban helyezzenek nyomást az ellenfélre és bízzanak önmagukban."

 

 

A tökéletes egyensúly megtalálása

"Mi egy olyan klub vagyunk, ahol azt akarjuk, hogy a világ legjobb játékosai játszanak együtt. Csak meg kell találnunk az egyensúlyt a védekezés és a támadás között. Mindig is ez volt a kulcsszó, amikor itt csapat épült és szerintem ma Paul megmutatta, hogy képes együtt játszani Brunoval. Paul harcolta ki a büntetőnket, amelyet aztán pedig Bruno értékesített."

 

A felülbírált büntető

"Én nem láttam az aktuális döntést. Nem hiszem, hogy szabálytalanság történt volna Brunoval szemben, de amúgy is azt gondoltam, hogy a játékvezető vissza fogja vonni, mert Marcus visszahúzta Auriert, úgyhogy mélyen legbelül egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy végül el is végezhetjük."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!