Henderson készen áll a Unitedre

Oliver Norwood, a Sheffield United középpályása szerint Dean Henderson készen áll arra, hogy a Manchester United első számú kapusa legyen.


A 23 éves portás jelenleg a Bramall Lane-en szerepel kölcsönben és a Pengék menedzsere, Chris Wilder bízik abban, hogy a szezon végéig sikerül meghosszabbítani a kölcsönszerződést.

 

Ám a szóbeszédek felerősödtek arról, hogy Henderson David de Gea helyére léphet, főleg azután a teljesítmény után, amit a Tottenham ellen produkált a spanyol. De Geát Gary Neville és Roy Keane is kritizálták.

 

Norwood - aki a Unitednél nevelkedett - azt mondta, Hendersonnak meg kell tennie a lépést.

 

"Ebben a szezonban egyértelműen bizonyított, neki van a legtöbb olyan mérkőzése, amelyeken nem kapott gólt, tehát valamit jól csinál" - nyilatkozta Norwood a Sky Sports-nak.

 

 

"Olvastam néhány dolgot különböző emberektől és egyetértek azzal, hogy sokkal nagyobb nyomás nehezedne rá a Manchester United 1-eseként, mint a Sheffield United 1-eseként - tüzetes vizsgálat alatt lenne, akárcsak Anglia első számú kapusaként."

 

"De biztos vagyok abban, hogy Hendo kezelni tudja ezt. Biztos önmagában, nagyon magabiztos."

 

"Örülök, hogy a szezon végéig nálunk marad és segít minket, nincs kétségem, hogy a hátralévő nyolc mérkőzés során össze fog hozni nekünk néhány pontot."

 

"A következő szezon az a következő szezon, nem tekintünk olyan messzire."

 

Norwood végigjárta a manchesteri akadémia ranglétráját ugyanakkor, amikor Paul Pogba és Jesse Lingard is. Elmondta, nem érti Pogba kritikusait, szerinte félreértik őt.

 

"Régóta nagyon jól ismerem Pault, egy világbajnok, olasz bajnok, mindent megtett a fociban. Időnként hihetetlen mennyiségű ütést kap."

 

Mikor azt kérdezték tőle, vajon Pogbát félreértik-e, Oli így felelt: "Azt hiszem, igen. Igazából ő egy igazán kedves srác, aki a földön jár. Mikor az utánpótlás csapatban voltunk, mindig énekeltek és táncoltak, tehát semmi köze nincs ennek ahhoz, hogy ezzel növelje a körülötte lévő hype-ot."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!