Yorke: Martial megoldás lehet a 9-es pozícióban

Az egykori United-játékos nem gondolná, hogy mindenféleképpen szüksége van a csapatnak Harry Kane-re.


Dwight Yorke szerint Kane komplett csatár, de Martialt is képesnek látja, hogy magas színvonalon ellássa a center feladatait a jövőben Solskjaer alakulatában.

 

A régóta terjengő pletykák azt mondják, Ed Woodward kész hatalmas összeget áldozni a Tottenham támadójára az idei nyári átigazolási szezonban. Az angol nyitva hagyta a távozás lehetőségét Észak-Londonból, mivel elsődleges ambíciója, hogy trófeákat nyerjen, ennek elérésére pedig az Old Trafford látszik az egyik legvalószínűbb állomásnak.

 

A Vörös Ördögök tavaly megváltak Lukakutól, viszont Solskjaer új igazolás helyett Anthony képességeiben bízott.

 

A francia eddig nem tudta folyamatosan hozni az elvárt számokat, azonban a Sheffield elleni mesterhármasával mindenkit emlékeztetett arra, milyen potenciál is rejlik benne a középső pozícióban.

 

Yorke úgy gondolja, régi klubjának nincs szüksége Harry-re, ha Martial építeni tud legutóbb nyújtott pazar teljesítményére, és hosszú távon is ő lehet Ole tizenegyében a megoldás a frontvonalat tekintve.

 

 

"Martial a tegnap este szerzett góljaival megmutatta, hogy remek befejező" – mondta Dwight.

 

"Mindenki tisztában van vele, hogyha a United labdarúgójaként nem nyújtasz kiegyensúlyozott teljesítményt, akkor hamar kritikák kereszttüzében találod magad."

 

"Folyamatosan világsztárokkal hozzák hírbe az együttest, a 9-es pozíciót illetően pedig Kane van állandó napirenden. Ő vérbeli csatár, de láthattuk, hogy a United rengeteget fektetett fiatal játékosokba, ez a poszt pedig elég furfangos tud lenni."

 

"Ha Harry-hez hasonló labdarúgó szeretne csatlakozni a klubunkhoz az óriási plusz, de jelenleg sok tehetségünk van ebben a zsenge keretben, és csak időre van szükségük."

 

"Hétről hétre a 9-est kell játszanod, nem pedig egyik meccsen bal oldalon, másik meccsen jobb oldalon, aztán megint középen" – folytatta a legenda.

 

"A legtermékenyebb góllövők a Premier League történetében, mint például Alan Shearer, nem változtatták a helyüket, mindig a centrumban voltak."

 

"Robbie Fowler, Andy Cole, Sergio Agüero... mindannyian csak ugyanott játszottak, ezért váltak ennyire kiemelkedővé, Kane is ebbe a körbe tartozik."

 

"Martial itt van már néhány éve a gárdánál, középcsatárként szeret futballozni, és most megragadta a lehetőséget. Szerintem készen áll megcsillogtatni adottságait ebben a szerepkörben."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!