Matic: Újra élvezem Ole bizalmát

A szerb kemény munkával meggyőzte a menedzsert, aki továbbra is számít rá a keretben.


A 31 éves játékos szénája kifelé állt az Old Traffordról a januári átigazolási időszak környékén, azonban ma már újra Solskjaer hosszú távú tervei között szerepel azután, hogy Paul Pogba és Scott McTominay hiányában remek teljesítményt mutatott az év elején, így önbizalommal telve lendülhetett neki a kényszerszünetet követő újraindulásnak.

 

Matic szerződése utolsó 4 hónapjába lépett, mikor a United élt a kontraktusba foglalt opciós jogával, és 1 évvel megtoldotta a középpályás manchesteri karrierjét. Az új szerződésének előkészítéséről pedig jelenleg is folynak a tárgyalások.

 

Nemanja tudta, türelmesen ki kell várnia a lehetőséget, amivel bizonyíthat a norvég számára.

 

 

"Mindig profi mentalitást próbálok tükrözni, és törekszem, hogy a legjobbamat nyújtsam mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken" – mondta a Sky Sports-nak a labdaszerző.

 

"Sok év van már mögöttem, és úgy gondolom, teljesen normális állapot, ha előfordul olyan, hogy valaki kevesebb játéklehetőséget kap, és az edző nem tekint rá első számú választásként. Elfogadja az ember vagy nem, de mindig profinak kell mutatkoznia."

 

"Szorgalmasan kell dolgozni, és kivárni az adandó alkalmat, hogy végül megmutasd az edzőnek, számíthat rád. Pontosan ezt tettem én is."

 

"A helyzet megváltozott, a menedzser bízik bennem. Szinte katonaként érzem magam, aki várja, hogy teljesíthesse a stábtól érkező utasításokat."

 

"Őszintén megvallva, természetes, hogy több minden megfordul a játékos fejében, mikor nem játszik, de én mindig pozitív maradtam a jövőt illetően. Hiszek a képességeimben, és tudom, a kemény munka meghozza a gyümölcsét."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!