Pogba: Két célunk van a szezonra

A Manchester United középpályása, Paul Pogba felfedte, hogy sok gyakorlás eredménye volt az a lapos, jól helyezett lövésből született gól, amit csütörtökön az Aston Villa elleni győzelem során szerzett.


A francia hajszálpontos lövéssel szerezte meg az utolsó gólunkat - és ezzel együtt a 100. találatunkat a szezonban - a birminghamiek elleni 3-0-s győzelem alkalmával, a mérkőzést követően pedig felfedte, hogy a hét során sokat dolgozott ezen a megoldáson.

 

Paul arról is mesélt, hogyan faragott előnyt saját maga részére abból, hogy ismeri a Villa kapusát, Pepe Reinát.

 

 

"Ma egyszer lőttem kapura, és valamennyire a kapust is ismertem, úgyhogy ezt már gyakoroltam az edzéseken" - mondta a Sky Sportsnak a mérkőzés után.

 

"Próbáltam az ezt megelőző mérkőzéseken is gólt szerezni, de nem sikerült, ma pedig végre megérkezett. Nagyon boldog vagyok, hogy minden képességemmel a csapatot segíthetem."

 

A győzelem azt is jelenti, hogy a United új Premier League rekordot állított fel, ezzel az első csapattá vált a bajnokság történetében, amelyik négy egymást követő mérkőzésen három, vagy több góllal nyert mérkőzést.

 

"Elégedettek vagyunk, de tudjuk azt is, hogy ezt fent kell tartanunk" - emelte ki Pogba.

 

"Edzés előtt már volt róla szó, hogy fent kell ezt tartanunk. Erről szól a Manchester United és mindig tartani akarjuk ezt a szintet."

 

"A mai és az elmúlt hetekben nyújtott teljesítmények remekek voltak, és ez a Manchester United mércéje."

 

"Nagyon sokáig sérült voltam, amikor csak magamra koncentráltam, hogy visszatérhessek és segíthessem a csapatot, amennyire csak tudom" - tette hozzá Paul, amikor a saját formájáról kérdezték.

 

"Két célunk van erre az évre: megnyerni az Európa-ligát és az FA-kupát. Erre koncentrálunk most."

 

"Nem nyertük meg a Premier League-t, úgyhogy ezek a céljaink. Semmit nem nyertünk [még] ebben az évben, úgyhogy sok munka vár még ránk."

 

 

A tegnapi eredmény biztosította a Vörös Ördögök számára, hogy a Bajnokok Ligája indulás elérése továbbra is a saját kezükben legyen. Ez azt jelenti, hogy a Leicester City elleni mérkőzésen az utolsó játéknapon ledolgozhatjuk a Rókák egy pontos előnyét.
 

"Saját magunk ellenségei is lehetünk" - mondta a középpályásunk a top négyért folytatott harcról.

 

"Játszanunk kell, de nem úgy, mint ahogy az első 15 percben tettük. Sokkal inkább a mérkőzés végének kell mércének lennie - a továbbiakban is így kell teljesítenünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!