Hírek Shaw és Williams állapotáról

Ole Gunnar Solskjaernak főhet a feje, miután a Southampton elleni 2-2-es bajnoki döntetlen során Luke Shaw és Brandon Williams személyében mindkét baloldali védőjét elveszítette.


A Vörös Ördögök már csak másodpercekre voltak a bajnoki tabella harmadik helyétől, amikor Michael Obafemi 96. percben kiegyenlített, mindezt pedig úgy, hogy már egyik baloldalon bevethető védője se volt fent a pályán a manchesterieknek.

 

Shaw az ellenfél tizenhatosára tört be Marcus Rashford passzát követően, ám egy rossz lépéstől megsérült a bokája, míg Williams egy csúnya fejsérülést szedett össze egy Kyle Walker-Petersszel történt bátor légipárbajban.

 

"Luke bokája kificamodott"  - kezdte a menedzser hivatalos mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján.

 

"Remélhetőleg jó híreket kaphatunk majd azt követően, hogy megröntgeneztük."

 

 

Egy másik, a MUTV-nek adott interjúban Ole így folytatta:

"Nem igazán tudom megmondani, nem láttam még Brandont, mert az orvosi stábbal volt, de szerintem néhány öltéssel kellett összevarrni a szeme alatti sebet."

 

"Szóval majd meglátjuk, hogy van."

 

Solskjaer hangot adott elégedetlenségének, amiért az új szabályok miatt nem hozhatott be cserét, ugyanis az öt cserejátékost maximum három játékmegállítás során lehet becserélni (nem számítva a félidőt).

 

"Nem tudom, hogy nem akarnak-e változtatni ezeken a szabályokon."

 

"Egyértelműen csúnyán megsérült és Brandon nem is látott a szemével. A játékvezető megállította a játékot a második félidő elején, amikor a Southampton középső védőjének vádli sérülése volt, amit nem is értek. Nem tudom, ez történt, nem kellett volna már túlzottan sok időt kihúznunk 10 emberrel és jobban kellett volna teljesítenünk."

 

Egyelőre még tehát kérdéses, hogy Shaw és Williams vállalni tudják-e a csütörtöki, Crystal Palace elleni bajnokit, de erről majd talán a holnapi nap folyamán fog beszélni a norvég menedzser.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Crystal Palace - Manchester United

Premier League 36. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!