Matic kijelölte a következő szezon célját

Nemanja Maticnak nincsenek illúziói azt illetően, hogy mennyire nehéz feladatuk lesz, de hiszi, hogy a Manchester Unitednek harcban kell állnia a következő szezonban a Premier League bajnoki címének megszerzéséért.


A Vörös Ördögök egy erősen sikerült hajrával végül bronzérmesként végeztek az angol bajnokság előző kiírásában, de az első két helyezett Liverpooltól és Manchester City-től így is nagy hátrányban fejezték be a szezont (33 és 15 pont).

 

A szerb középpályás hajthatatlan azt illetően, hogy az a minimum céljuk kell legyen, hogy legközelebb egyetlen riválisuk se biztosíthassa be olyan korán a bajnoki címét, mint most, miután a Mersey-partiak hét fordulóval a bajnokság vége előtt gyűjtötték be történetük első aranyérmét a Premier League-ben.

 

"Én személy szerint a Manchester Uniteddel szeretném megnyerni a Premier League-et" - kezdte az Inside Unitednek adott interjúját.

 

 

"Szerintem a mi klubunknak mindig harcban kell állnia a bajnoki címért."

 

"Mindig meg kell próbálnunk a lehető legjobb teljesítményünket nyújtani a klub érdekében, amelyet jelen pillanatban sikerül is megtennünk és szerintem nem engedhetjük meg, hogy 7 vagy 10 mérkőzéssel a szezon vége előtt bármelyik klub bajnok lehessen. Egészen az utolsó pillanatig harcban kell állnunk."

 

"Természetesen tudom, hogy fiatal csapatunk van, de ez nem lehet kifogás. Szerintem ezeknek a fiatal játékosoknak már most is van néhány szezon a lábaikban. Szóval a következő szezontól a bajnoki címért kell harcolnunk. Azt nem tudom, hogy képesek lehetünk-e megnyerni, de abban biztos vagyok, hogy az utolsó pillanatig harcban leszünk érte."

 

"Ez az én személyes célom és szerintem a többi csapattársam is osztja ezt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!