Az átigazolási ablak bezártakor kell megítélni Woodwardot

Kaveh Solhekol, a Sky Sports News munkatársa a Chelsea és a Manchester United átigazolási időszakban nyújtott teljesítményét hasonlította össze, és véleménye szerint korai még Ed Woodward és a United értékelése, mivel jelenleg is új igazolásokon dolgoznak.


A United még nem hajtott végre igazolást a nyár folyamán, annak ellenére sem, hogy Kaveh Solhekol elmondása szerint Ole Gunnar Solskjaer már benyújtotta a kívánságlistáját a klub ügyvezető igazgatójának, Ed Woodwardnak.

 

A Chelsea mindeközben már bezsákolta Timo Wernert és Hakim Ziyech-et is, valamint közel állnak Kai Havertz, Ben Chilwell és Thiago Silva szerződtetéséhez.

 

 

"A legtöbb United szurkoló Woodwardnak az átigazolási ablakban eddig nyújtott teljesítményét próbálja összehasonlítani Marina Granovskai mutatóival, aki a Chelsea-nél dolgozik" - mondta Kaveh a The Transfer Show-ban. "A United szurkolók ránéznek a Premier League tabellára, és azt látják, hogy 66 ponttal végeztek a szezon végén, ugyanúgy ahogy a Chelsea, 33 ponttal lemaradva a Liverpooltól, és azon gondolkodnak, hogy mit tesz a klub azért, hogy ezt a rést betömje."

 

"Ha most United szimpatizáns vagy, és ránézel a Chelsea-re, azt láthatod, hogy már megszerezték Hakim Ziyech, és Timo Werner játékjogát, valamint közel állnak Kai Haverz, Thiago Silva és Ben Chilwell megszerzéséhez is. Mindezeken túl egy másik kapust is le akarnak igazolni."

 

"Aztán ránézel az Old Traffordra. Mi történik ott? Semmi. Dharmesh (szerk: Dharmesh Sheth, a Sky Sports News munkatársa) szerint még hivatalos ajánlatot sem tettek az első számú kiszemeltjükért."

 

 

"A United védelmében azt mondanám, hogy még mindig sok idő van az átigazolási ablak bezárultáig. A United az egyike a legnagyobb és leggazdagabb kluboknak a világon, aminek megvannak a célpontjai. Ole Gunnar Solskjaer odaadta Woodwardnak azt a listát, ami azokat a játékosokat tartalmazza, akiket ő akar, Woodward pedig most ezeken dolgozik. Nincs még itt az ideje annak, hogy Woodward teljesítményét megítéljük, várjunk inkább az átigazolási ablak lezárultáig."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!