Kovar kölcsönbe került

A Manchester United U23-as csapatának kapusa, Matej Kovar az angol harmadosztály újoncához, a Swindon Townhoz igazolt kölcsönbe a 2020/21-es szezonra.


A 20 éves kapuvédő, aki a tavalyi, Astana elleni Európa-liga csoportmérkőzésen a kispadon ülhetett, pályafutása során először kerül más csapathoz ideiglenesen, miután sikeres szezont tudhat maga mögött Neil Wood együttesében, amellyel sikerült kivívniuk a másodosztályból való feljutást.

 

Kovar 2018-ban az FC Slovacko együttesétől került Manchesterbe és azóta 45 tétmérkőzésen védte a Vörös Ördögök hálóját az U18-as és U23-as csapatokban, amelyekből 13 alkalommal úszta meg kapott gól nélkül.

 

 

A cseh U20-as válogatott játékos ezzel csatlakozik a klub egykori akadémiai játékosához, a most már menedzserként dolgozó Richie Wellenshez, ahol abban reménykedik, hogy először ízlelheti meg a felnőtt szintű futballt.

 

Kovar ezzel a harmadik United játékos, aki a következő szezont kölcsönben tölti, ugyanis a nyári átigazolási időszak során Tahith Chong és Aliou Traore is más csapatnál kezdte meg a felkészülést.

 

A Unitednél mindenki sok szerencsét kíván Matejnek a City Groundon.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!