Friss hír Bailly állapotáról

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, Eric Bailly 3-4 hetet kénytelen kihagyni sérülés miatt, ezért sem szerepelhetett a PSG ellen.


Az elefántcsontparti játékos a kispadon ült a Newcastle elleni, 4-1-re megnyert bajnokin, de nem utazott el a csapattal Párizsba, ahol Bajnokok Ligája összecsapás várt a gárdára.

 

Ehelyett Bailly otthonról figyelte az eseményeket, melyek jó hírekkel szolgáltak, hiszen a Vörös Ördögök 2-1-re nyertek Bruno Fernandes és Marcus Rashford góljaival.

 

A BL-meccset követően riportereknek nyilatkozva a menedzser elárulta, nem számít arra, hogy Eric a következő válogatott szünetig - amely a november 7-i, Everton elleni, idegenbeli bajnoki után kezdődik - rendelkezésére állhatna.

 

A menedzser becslése azt sugallja, a védő kihagyja a Chelsea, az RB Leipzig, az Arsenal, a Basaksehir és az Everton elleni összecsapásokat.

 

Ez a hír nem kellemes Solskjaer számára, főleg mivel Harry Maguire is kisebb sérüléssel bajlódik, bár a csapatkapitány a hétvégi, Chelsea elleni rangadón visszatérhet a csapatba.

 

Érdekes lesz látni, ki kezd majd Frank Lampard csapata ellen a PSG elleni, lenyűgöző védekezés után, ahol a középső hármas - Axel Tuanzebe, Victor Lindelöf és Luke Shaw - mellett Aaron Wan-Bissaka és Alex Telles brillírozott a széleken.

 

 

Tuanzebe 2019 decembere óta nem játszott tétmeccset, mégis hihetetlen teljesítményt nyújtott, az ellenfél támadói, Di Maria, Neymar és Mbappe nem sok vizet zavartak.

 

A lefújás után Solskjaer, De Gea és Rashford is dicsérte Axelt, akinek visszatérése nagyon jó hír, hiszen sok nagy meccs vár a csapatra.

 

A BT Sport műsorában a klub legendája, Rio Ferdinand is kiemelte Tuanzebe produkcióját.

 

"Ole azt mondta, hogy a világ legjobb csatárai közül kettőt elnyomott a srác. Jutalmazni kell az ilyen teljesítményt. Kemény időszakokon ment át sérülések okán, ez az első mérkőzése 10 hónapja, de jött és lenyomott egy ilyen produkciót, ez jutalmat érdemel."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!