Ince: Pogbának ideje távoznia

A United legendája szerint visszatérése óta csak problémákat okoz a klub számára a francia.


Paul Pogba folyamatos kritikák kereszttüzében áll, mióta újból a United kötelékében áll, számos bírálatot kap a formáját, illetve a felkészültségét illetően, ami megkérdőjelezi az érte kifizetett 89 millió fontos vételár megalapozottságát.

 

Jelen pillanatban úgy tűnik, Ole Gunnar Solskjaer csak másodhegedűsként veszi számításba a koronavírus miatt karantént is megjárt vb-győztes játékost Bruno Fernandes, Fred, valamint Scott McTominay pozíciójában.

 

Pogbának a Vörös Ördögök legutóbbi három találkozóján – köztük a Chelsea elleni 0-0-s döntetlenre végződő Premier League-rangadóval – meg kellett elégednie a cserejátékos szerepével.

 

A vezetés korábban úgy döntött, aktiválja a középpályás szerződésében foglalt opciós jogát, hogy ezzel további egy évre kötelezze el őt Manchester vörös felében, mindeközben a 27 éves sztár a válogatott szünetben ismételten madridi álmainak adott hangot.

 

Úgy hírlik, jövő nyáron a Real most már valóban hivatalos ajánlatot tehet Paulért, de a londoni Kékekkel való pontosztozkodást követően Ole Pogba keretbeli tagságának fontosságát hangsúlyozta.

 

"Paul remekül szállt be az utóbbi három mérkőzésen" – mondta a norvég menedzser. "Sokat volt távol a vírus miatt nyáron, de egyre jobb formába lendül. Talán nem kellett volna a kezdőbe neveznem a szezon kezdeti szakaszán, csereként nagyszerűen tett hozzá a meccsekhez."

 

 

Paul Ince azonban úgy gondolja, a francia nincs jó hatással az öltözőre, a Unitednek ezért meg kellene válnia tőle.

 

"Paul Pogbának a csapatban lenne a helye ezen a hatalmas mérkőzésen" - nyilatkozta a szombati összecsapás kapcsán az egykori United-játékos. "Látva őt a padon McTominay és Fred mögött – senkit nem kívánva megbántani ezzel –, azt gondolnám az ő helyében, hogy valamit rosszul csinálhatok, ha nem tudom beverekedni magam ebbe a 11-be."

 

"Tudom, hosszú sérüléssel bajlódott, illetve sokat hagyott ki, ezért inkább egyelőre a hajrában dobja be őt Ole, de szerintem ideje tovább állnia. Két héttel ezelőtt újra azt hangoztatta, hogy a spanyol fővárosba szeretne igazolni."

 

"Úgy vélem, a teljesítménye kiegyensúlyozatlan, mióta ismét itt játszik. Világklasszis labdarúgóról van szó, szinte zsongtam, mikor visszatért az Álmok Színházába, de azóta is csak problémák forrása az ő jelenléte, a szurkolók is megtalálták. Fernandes az érkezése után megmutatta, mit kell tenni ahhoz, hogy valódi Unitedesnek érezhesse magát az ember."

 

"A portugál folyamatosan hoz egy megfelelő szintet, erre Paul eddig nem volt képes, ezért találja most magát csak a padon."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!