Pellistri készen áll a több játéklehetőségre

Facundo Pellistri, folytatván beilleszkedését a klubnál, több játékperchez juthat a Manchester United U23-as csapatában.


Az átigazolási időszak utolsó napján, a Penaroltól szerződtetett játékos az elmúlt hetekben a kispadon ülhetett a felnőtt csapat Bajnokok Ligája mérkőzésein.

 

Ennek ellenére első bevetése a Vörös Ördögök mezében az Everton ellen 2-1-re megnyert Premier League 2 bajnokin történt és úgy tűnik, hogy pénteken, a Brighton & Hove Albion ellen ismét Neil Wood fiataljai körében fog szerephez jutni.

 

"Ő egy fiatal fiú, aki csak most érkezett, ezért még minden új számára" - kezdte Ole Gunnar Solskjaer a ManUtd.com-nak.

 

 

"Szüksége lesz néhány mérkőzésre a tartalékok között. Ez természetes, mert még be kell illeszkednie az országba is."

 

"Eddig minden nagyon pozitív vele kapcsolatban, ő pedig olyasvalaki, akivel türelmesek leszünk és biztosítani fogjuk számára a megfelelő mennyiségű időt ahhoz, hogy beilleszkedjen és megszokjon minket. A tartalékok között lesz látható, valószínűleg már a következő meccsen."

 

Pellistri a középpályán játszik és képes a 10-es pozícióban is szerepelni. Bár még csak szokja a helyzetet a Dél-Amerikából történt nagy váltását követően, az uruguayi játékos már produkált néhány bizakodásra okot adót jelet az Everton fiataljai ellen, amikor a manchesteriek hátrányból fordítva tudtak nyerni 2-1-re.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!