Csapathírek az Everton meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer arra számít, hogy ugyanazzal a kerettel számolhat az Everton elleni mérkőzésen, mint a hétközi Istanbul Basaksehir elleni Bajnokok Ligája összecsapáson.


A norvég menedzser abban reménykedik, hogy a szerdai, törökországi bevetésük után gyorsan következő újabb megmérettetés nem módosítja túlzottan a terveit, amikor szombaton ebédidőben a Mersey-partjára látogatnak majd.

 

Miután ez a bajnoki lesz az utolsó klub mérkőzés a novemberi válogatott szünetet megelőzően, ezért várhatóan mindenki azon lesz, hogy csalódást keltő hetüket pozitív felhanggal zárhassák.

 

Victor Lindelöf állapotát szorosan nyomon fogják követni, miután folyamatosan jelenlévő hátfájdalmai okán nem kockáztatták játékát szerdán este Isztambulban, míg a brazil válogatott Alex Telles újra edzésbe állhatott koronavírus érintettsége miatti karanténkötelezettsége lejártát követően. Jesse Lingard már szintén közel jár hozzá, hogy teljes értékű edzésmunkát végezhessen.

 

Anthony Martial újra számításba vehető lesz a Premier League-ben is, miután letöltötte három mérkőzésre szóló eltiltását, a kapuba pedig visszatérhet David de Gea, miután a hét közben Dean Henderson debütált a Bajnokok Ligájában.

 

Eric Bailly és Phil Jones továbbra sem bevethetőek sérülés miatt.

 

 

"Az isztambuli kiránduláson nem veszítettünk el senkit sérülés miatt" - kezdte Ole a ManUtd.com-nak az Aon Training Complex-ben.

 

"Ugyanazok a játékosok, ugyanaz a csapat."

 

"Alex elkezdte a többiekkel való közös edzésmunkát, ami jó dolog. Victor továbbra is küzd ugyanazzal a problémájával, amivel eddig. Ma [péntek] este a csapat szállásául szolgáló hotelben újabb vizsgálat vár majd rá."

 

"Igazából teljesen ugyanaz a keret áll rendelkezésre, mint Isztambul előtt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!