Pogba: A válogatott olyan számomra, mint a friss levegő

Paul Pogba szerint, amikor a francia válogatotthoz utazhat a Manchester Unitedtől, az olyan számára, mint ha "friss levegőt szívhatna".


Egy vasárnap adott interjúban a középpályás elárulta, hogy jelenleg karriere legnehezebb időszakán megy keresztül a Unitednél, a francia válogatottbeli kötelezettsége pedig örömteli kikapcsolódást jelent ebből számára.

 

Azt követően, hogy a Vörös Ördögök legutóbbi hét tétmérkőzéséből ötször nem került be a kezdőcsapatba és heves kritikák érik Angliában, Pogba remek teljesítményével parádés választ adott az őt kritizálóknak a Portugália ellen szombaton 1-0-ra megnyert Nemzetek Ligája összecsapáson.

 

Manchesteri nehéz időszakáról beszélve így nyilatkozott a francia RTL rádiócsatornának:

"Ez egy olyan időszak, amilyet korábban még soha nem éltem meg karrierem során, mert mindig folyamatosan játszottam és meg volt a ritmusom. De aztán hirtelen minden megváltozott. Lassacskán kezdem visszanyerni az érzékeléseimet. Kezdem újra megtalálni önmagamat. Ez az, amit folytatnom kell és meg kell találnom a kiegyensúlyozottságot."

 

 

Ahogyan az elmúlt négy év során, úgy ezúttal is hazája válogatottja van segítségéül Pogbának ahhoz, hogy talpra álljon a klubjánál tapasztalt nehéz helyzetéből.

 

"A válogatott számomra olyan, mintha kinyitnánk az ablakot és megérezném a friss levegőt" - tette hozzá.

 

"Beszéltem Antoine-nal [Griezmann] és Raphaellel [Varane] szombaton. Ebédnél egy asztalnál ültünk és arról beszélgettünk, 'srácok, nem tudom, hogy már felfogtátok-e, de ez a csapat egészen hihetetlen'."

 

"Amikor ide jövünk, akkor mindannyian örülünk annak, hogy újra találkozhatunk. Úgy voltunk a pályán, hogy élveztük a közös játékot. Ez nem azt jelenti, hogy a klubjainknál nem szeretünk játszani, de itt minden más. Varázslatos, ahogyan ez a csapat együtt lélegzik."

 

Az RTL-nek adott interjúja során egyetlen egyszer sem hangzott el negatív felhangú vélemény Pogbatól a Manchester Unitedről és a francia válogatottnál tapasztalható hangulatot nem állította párhuzamban azzal, hogy milyen a hangulat Manchesterben és nem a klubot kritizálta.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!