Hírek a játékosok állapotáról a keddi válogatott meccsek után

A Manchester United figyelemmel fogja követni Victor Lindelöf állapotát, miután a svéd középhátvédet kedden este a válogatottban lecserélték a Franciaország ellen 4-2-re elveszített Nemzetek Ligája mérkőzésen.


Victor, aki november elején hátproblémája miatt kihagyni kényszerült az Istanbul Basaksehir elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzést, a legutolsó, Everton ellen 3-1-re megnyert bajnokin végig a pályán volt.

 

Mindazonáltal a svédek másodedzője, Peter Wettergren arról számolt be, hogy a bekk szombaton fájdalmat érzett a Horvátország elleni 2-1-es győzelem során.

 

Bár a United kettese a hét elején teljes értékű edzésmunkát végzett és kezdőként kapott szerepet a világbajnok franciák ellen, a 66. percben Filip Helandert cserélték be a helyére azt követően, hogy már a félidőben is úgy tűnt, hogy nem fog visszatérni a pályára a skandinávok A3-csoportból történő búcsúzását jelentő összecsapásra.

 

Bár a franciáknál Paul Pogba végig a pályán volt győzelmük során, Anthony Martial csak a kispadról nézhette az eseményeket.

 

A manchesteriek tavalyi házi gólkirálya a hét elején egyéni edzéseket végzett, miután a hírek szerint a Portugália ellen 1-0-ra megnyert szombati mérkőzésen hátsérülést szenvedett.

 

Ahogy Lindelöf, úgy Martial is visszatér majd a hét második felében az Aon Training Complex-be, ahol majd a United orvosi stábja vizsgálata után tudhatunk meg többet.

 

Az A3 kvartett másik mérkőzésen Bruno Fernandes az első félidőt töltötte a pályán a portugál válogatottban a Horvátország 3-2-es legyőzésével zárult mérkőzésen.

 

Fernandest a Barcelona játékosa, Trincao váltotta a szünetben, amely egy taktikai húzásnak tűnt azt követően, hogy a hétvégén 72 percet volt a pályán, úgyhogy remélhetőleg rendben lesz a hétvégi West Brom meccsre.

 

 

A dél-amerikai világbajnoki selejtezőkön a Montevideóban rendezett Uruguay és Brazília közötti rangadón Edinson Cavanit kissé szigorú ítélettel egyből piroslappal kiállították a második félidőben egy Richarlison elleni szabálytalanságát követően - de ez természetesen a szombati bevethetőségére nem lesz hatással.

 

Alex Telles a kispadról nézte végig a találkozót. Kedden bejelentésre került, hogy a baloldali védő koronavírus tesztje negatív lett, így nincs akadálya annak, hogy a hétvégén pályára léphessen.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!