Leboeuf: Aggódom Martialért

A francia legendát egyre jobban aggasztja honfitársa gólképtelensége.


Anthony Martial a legutóbbi, West Brom elleni bajnokin sem talált be 90 perc alatt, így egyelőre nincs gólja idén a Premier League-ben.

 

A 9-es ajtó-ablak ziccert puskázott el az első félidőben, mikor közeli lövésénél farkasszemet nézett Sam Johnstone-nal, azonban az egykori United-akadémista hatástalanította próbálkozását. A meccs további részében sem tudott Anthony igazán hatást gyakorolni a játék alakulására center pozícióban.

 

A Unitednek végül a házi góllövőlistát vezető Bruno Fernandes újrarúgatott büntetőjére volt szüksége ahhoz, hogy szűkösen, de behúzza a 3 pontot az Old Traffordon az eddig nyeretlen birminghami gárda ellen.

 

Martial ez idáig csak a Bajnokok Ligájában volt eredményes, de minden újabb góltalan szereplését követően erősödnek azok a hangok, amelyek az új szerzeményt, Edinson Cavanit látnák a kezdőcsapatban a francia kárára.

 

A válogatott szünetben a Vörös Ördögök csatára a nemzeti tizenegyben is jó néhány helyzetet hagyott ki, társainak 3 alkalommal is sikerült helyzetbe hozniuk őt.

 

 

Frank Leboeuf nyugtalan a 24 éves játékos formáját illetően, és szeretné, ha könyörtelen befejezővé válna a tizenhatoson belül.

 

"Gyenge, elképesztően gyenge" – értékelte az egykori labdarúgó a United hétvégi meccsét.

 

"Aggódom Martial miatt. Fantasztikus dolgokra képes, mikor magabiztosan játszik..."

 

"De a West Brom ellen ismét hibázott. Egy világklasszis számára könnyed gólszerzési lehetőség lett volna az előtte nyíló sansz."

 

"Kíméletlennek kell lennie... Nagyon nem tetszett a csapat produkciója, borzasztóan festettek a pályán."

 

"Még a vendégek is majdnem képesek voltak összehozni 2 gólt. A szombati teljesítménnyel nem fogják tudni felvenni a versenyt egy top együttessel sem."

 

"Sokkal többet kell mutatniuk – elvégre a Manchester Unitedről van szó!"


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!