Lingard a La Ligaba mehet kölcsönbe

Jesse Lingard képviselői annak a lehetőségeit kutatják, hogy a középpályás januárban miként tud kölcsönbe kerülni, a Real Sociedad pedig egyike azon kluboknak, akikkel előzetes tárgyalásokat folytattak.


A 27 éves saját nevelésű játékos szerződése a nyáron lejár az Old Traffordon, a United pedig még nem élt opciós jogával a további egy évre szóló hosszabbítás kapcsán.

 

Lingard ebben a szezonban még sem a Premier League-ben, sem a Bajnokok Ligájában nem jutott szóhoz, annak ellenére, hogy mindkét sorozatba nevezték.

 

A Ligakupában kezdő volt a Luton Town elleni, 3. fordulóban rendezett összecsapáson, míg a következő körben csereként szállhatott be a Brightonnal szembeni mérkőzésen. A Premier League-ben két bajnokit ült végig a kispadon, míg a Bajnokok Ligájában egy csoportmérkőzést.

 

 

Kevés játéklehetősége okán Lingard az átigazolási időszak újbóli megnyitásakor kölcsönbe kerülhet, potenciális célállomásai között pedig a Sociedad mellett más klubok is szóba jöhetnek.

 

A Sociedad jelenleg 12 mérkőzésen aratott 7 győzelmével második a La Ligaban, a nyáron pedig nem kisebb név, mint az ex-Manchester City-s David Silva csatlakozott hozzájuk.

 

Lingard képviselői már a nyár folyamán is számtalan angliai és európai klubbal folytattak megbeszéléseket, de akkor a váltás nem jött össze.

 

A United akadémiáján pallérozódott játékos az előző idényben minden sorozatot figyelembe véve 40 mérkőzésen jutott szóhoz, amelyeken 4 gólt szerzett, az angol válogatottba azonban a 2019 júniusi Nemzetek Ligája finálé óta nem kapott meghívót.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!