Williamset a Leverkusen is kölcsönvenné

A Sky Germany információi szerint a Bayer Leverkusen együttese kapcsolatba lépett a Manchester Uniteddel a szélső védő, Brandon Williams kölcsönvételét illetően.


A Bundesligaban szereplő alakulat Santiago Arias helyettesét keresi, aki szeptemberben igazolt kölcsönben Németországba az Atletico Madridtól, ám a kolumbiai válogatott tagjaként lábtörést és bokaszalag sérülést szenvedett.

 

Sérülését megelőzően Arias csak egyetlen egy mérkőzésen szerepelhetett ideiglenes klubjánál.

 

 

Úgy tudni, hogy a Gyógyszergyáriak véglegesen megszereznék Williamset, de a United csak kölcsönadásban gondolkodik a védelem mindkét oldalán bevethető 20 éves játékos kapcsán.

 

Williams az előző idényben folyamatosan játéklehetőséget kapott a Vörös Ördögök felnőtt csapatánál és minden sorozatot figyelembe véve 36 mérkőzésen lépett pályára, de a Premier League 2020/21-es idényében csak egyszer - akkor is csereként - jutott szóhoz és összesen is csak öt meccsen számítottak rá.

 

A Unitednél szeretnék, ha Williams több tapasztalatot gyűjthetne felnőtt szinten, de nem a végleges eladásával, amely a Sky Germany szerint a Leverkusen preferenciája lenne.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!