Solskjaer két játékosára se számíthat az Everton ellen

A Manchester United két olyan játékost is nélkülözni lesz kénytelen a szerda esti, Everton elleni Ligakupa negyeddöntőről, aki a kezdőcsapat tagja volt a Leeds United ellen vasárnap.


A Vörös Ördögök a 2019/20-as szezonhoz hasonlóan idén is szeretnének bejutni a második számú angol kupasorozat legjobb négy csapata közé, amelyhez a Stolverkosok és majd 2000 helyszínen jelenlévő szurkolójuk testén keresztül vezethet az út a Goodison Parkban.

 

Mindazonáltal Ole Gunnar Solskjaer nem számíthat majd Aaron Wan-Bissaka és Scott McTominay szolgálataira sem, akik sérülést szenvedtek a vasárnapi, 6-2-re megnyert rangadón.

 

Wan-Bissaka egy becsúszó szerelésbe sérült bele, míg a duplázó McTominay a hosszabbításban kellett, hogy elhagyja a pályát a lágyékában érzett kellemetlenség miatt, így csapata 10 emberrel kellett hogy befejezze a mérkőzést.

 

"Ők ketten mindenképpen kihagyják az Everton elleni meccset" - kezdte Ole a ManUtd.com-nak az Aon Training Complex-ben.

 

"Remélhetőleg nem fognak túl sokáig hiányozni. Őket leszámítva azonban többé-kevésbé mindenki rendben van."

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy ez a sorozat továbbra is játéklehetőségül szolgálhat azok számára, például Eric Bailly, Jesse Lingard, Juan Mata és Odion Ighalo, akik hozzásegítették a csapatot, hogy idáig eljussanak, a menedzser nem kívánta idő előtt felfedni a lapjait.

 

"Nem fogom most tollba mondani a kezdőcsapatot!" - nevetett.

 

"De fogunk néhány változtatást eszközölni. Van néhány olyan játékosunk, akik a szezon korábbi szakaszában játszottak a Ligakupában, néhányuknak pedig pihenésre van szükségük a Leeds meccs után. Szóval egy friss csapatot tervezek pályára küldeni."

 

A manchesteriek korábban a Luton Town és a Brighton & Hove Albion gárdáit múlták felül, mindannyiszor idegenben, a Ligakupa korábbi köreiben, mielőtt összejött volna számukra a Carlo Ancelotti vezette Kékek elleni negyeddöntős párosítás.

 

Ole azt már korábban megerősítette, hogy Jesse Lingard a meccsnapi keret tagja lesz a Mersey-partján és az is érdekes kérdés lehet, hogy vajon Dean Henderson váltja-e majd a kapuban David de Gea-t, ahogyan történt az előző két körben is.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!