Neville: Pogbán múlhatnak a United bajnoki reményei

A Vörös Ördögök legendája úgy látja, a francia lehet a klub sikerének kulcsa.


Az Anfielden elért 0-0-s döntetlen után a Manchester United továbbra is őrzi vezető pozícióját a Premier League-ben.

 

A bajnokság első hat helyezettjét mindössze néhány pont választja el, de Gary Neville szerint csak két együttes esélyes igazán a bajnoki cím elnyerésére.

 

"Szerintem a United elsőségére kevés az esély – a Liverpool és a City a két favorit továbbra is" – kezdte az egykori jobbhátvéd.

 

"Ennek a csekély sansznak a megragadása Paul Pogba játékán múlhat, aki képes lehet 2-3 hónapig is folyamatosan elképesztő produkciót nyújtani."

 

 

"Magabiztos, megvan benne a kellő arrogancia. A legnagyobb összecsapásokon akar szerepelni, címekre vágyik, és pozitívan gondolkodik. Ha elhiszed, hogy te vagy a legjobb, az sokat segít, mikor nyerni akarsz."

 

"A mérkőzés utolsó 20 percében nem volt elegendő hit a csapatban. A trófeákhoz ez létfontosságú tényező, de nem állnak ettől távol."

 

"Úgy gondolom, Paulnak nehéz dolga volt tegnap. Sir Alex Ferguson alatt többször láttam Wayne Rooney-t vagy Danny Welbecket kényszerből a szélen játszani, nem könnyű feladat a megszokottól eltérő pozícióban futballozni. Jobblábasként egyszerűbb a bal oldalról befelé törni, ez sem könnyítette meg a helyzetét."

 

"Az egyetlen, amit biztosan nem választana, az a középpálya jobb oldala lenne. Nem kritizálom a mutatott teljesítményét, mert kemény feladat előtt állt. Marcus Rashford is inkább balról szeret befelé cselezni, de középen is hasznára válik a csapatnak."

 

A találkozó legnagyobb ziccerét nem tudta gólra váltani Paul, így a Unitednek nem sikerült meglépnie az üldözők elől.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!