Pogba tárgyalna manchesteri jövőjéről

A középpályás karrierét az Old Traffordon folyamatosan kérdőjelek veszik körül, de boldog jelenlegi helyzetével a klubnál.


Paul Pogba megerősítette, hogy boldog életével a Manchester Unitednél és tárgyalni fog a klubbal szerződése esetleges meghosszabbítása kapcsán.

 

A középpályás manchesteri jövője már évek óta élénk beszédtémát jelent, Pogbát ugyanis szinte minden átigazolási időszakban más-más klubbal hozták szóba.

 

Egyik legkitartóbb kérője a Juventus, de szóba került lehetséges úti céljaként a Real Madrid is.

 

Pogba jelenleg érvényes szerződése 2022 júniusában jár le a Unitednél, amely értelmében a Vörös Ördögöknek most lesz az utolsó lehetőségük, hogy pénzzé tegyék egyik legnagyobb értéküket, vagy egy új szerződéssel továbbra is magukhoz kössék.

 

A francia válogatott játékos utóbbi lehetőségre pedig nyitottnak is tűnik, miután sütkérezik a rivaldafényben az Ole Gunnar Solskjaer irányításával az utóbbi hetekben szárnyaló rekordbajnoknál.

 

"Élő szerződésem van, itt vagyok, jól érzem magamat" - magyarázta a korábbi United és az angol válogatott védőnek, Rio Ferdinandnak a BT Sporton.

 

"Mindenki tudja, hogy egy év van hátra a szerződésemből, beszélni fogok a klubbal és majd meglátjuk mi történik."

 

"Most az a célom, hogy nyerjek valamit. Csak és kizárólag a győzelemre gondolok. Minden energiámat és segítségemet a csapat szolgálatába fogom állítani."

 

 

Pogba formája az utóbbi hetekben hegymenetbe kapcsolt, amely olyannyira inspirálóan hatott a Unitedre, hogy a Premier League tabellájának élére törtek.

 

A játékos azonban nem fog a babérjain ülni és figyelmeztetett, hogy a legjobbat még mindig nem kapták meg tőle a szurkolók.

 

"Hogy ez lenne-e a legjobb Pogba a Man Unitedben? Remélem nem! Azt remélem, hogy még ennél is jobban tudok teljesíteni" - tette hozzá.

 

"Remélem folytatni tudjuk, amit elkezdtünk, még jobban fogunk teljesíteni a szezon végéig és nyerni tudunk valamit."

 

"Mindig jó remek formában érezni magadat, fittnek lenni, újra játszani és négy-öt mérkőzésen keresztül 90 percig a pályán lenni, vagy akár hat hónapon keresztül minden meccset végigjátszani. Ez az, amit el akarok érni."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!