Lingardot a West Ham veheti kölcsönbe

A középpályás David Moyes kezei alatt dolgozhat.


A Goal.com információi alapján Jesse Lingard az idény hátralévő részére a Kalapácsosokhoz kerülhet kölcsönbe.

 

Ole Gunnar Solskjaer korábban igényt tartott az akadémiai nevelés segítségére a sűrűnek ígérkező tavaszi programban, azonban úgy tűnik, elengedi a 14-es számú labdarúgót.

 

A hírek szerint a két fél már lebonyolította a tárgyalásokat, és másfél millió font ellenében, valamint a játékos bérének megfizetése mellett elviheti őt a londoni gárda.

 

David Moyes csapata a Sheffield Uniteddel és a West Brommal állt versenyben az angol szolgálataiért.

 

 

Formahanyatlása miatt az idei szezonban Jesse mindössze két alkalommal szerepelt a Vörös Ördögök kezdőjében, viszont több lehetőséget szeretne, ezért Manchesterből való távozása folyamatos témát szolgáltatott a sajtónak.

 

"Jesse edzésen volt reggel, a mai meccskeretben nincs ott, de természetesen szeretne újra a pályán lenni. Le fogok ülni vele, és döntünk a jövőjéről" – mondta a norvég menedzser a Liverpool elleni FA-kupa-találkozó előtt.

 

Lingard 7 évesen csatlakozott a klubhoz, és 200-nál is több mérkőzésen húzhatta fel magára a felnőtteknél a vörös mezt. Az Old Traffordon nagyra értékelik őt manchesteri múltja okán.

 

Karácsony előtt a klub aktiválta opciós jogát, így 2022 nyaráig köti a játékost szerződés a Unitedhez.

 

Csak néhány nap maradt a téli átigazolási időszakból, és úgy hírlik, Facundo Pellistri is kölcsönben folytathatja tavasszal, mivel a Deportivo Alaves vetné ki rá a hálóját.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!