Csapathírek a Newcastle meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer tisztább képet fog látni szombaton, csapata hétvégi, Newcastle United elleni bajnokija kapcsán.


A Vörös Ördögök csütörtökön késő este, a Real Sociedad elleni 4-0-s Európa-liga győzelmet követően repültek haza Torinóból, most pedig már az egykori United játékos, Steve Bruce vezette Szarkák elleni vasárnap esti Premier League összecsapásra készülhetnek.

 

Paul Pogba és Phil Jones mindenképpen kihagyják a hazai bajnoki mérkőzést, azonban vannak rajtuk kívül olyan játékosok, akik állapota kapcsán lesz dolga az orvosi stábnak az Aon Training Complexben.

 

Donny van de Beek és Edinson Cavani nem utaztak el a csapattal Olaszországba, de talán bevethetőek lesznek vasárnap, míg Scott McTominay úgy tűnt, hogy problémával küzd, amely okán csütörtökön le is kellett cserélni egy órányi játékidőt követően.

 

"Azt gondoljuk és reméljük, hogy mindketten [Donny és Edinson is] játékra alkalmas állapotban lesznek, de nem lehetünk biztosak benne" - kezdte Ole a MUTV-nek.

 

"Talán egyikük, talán mindketten, vagy egyikük se. Ez azon esetek közé tartozik, amikor nagyon körültekintően kell meghozni a döntést és valószínűleg csak a szombati edzést követően tudjuk ezt megtenni."

 

 

Az Allianz Stadiumban tartott hivatalos mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján így folytatta a norvég menedzser:

"Paul és Phil nem bevethetőek. Nem tudom, hogy Scott milyen állapotban van. Azt sem tudom, hogy Donny és Edinson kapcsán mi a helyzet. Szerintem van rá esély, hogy számíthassak rájuk, szóval szombatig időt kell adnunk nekik, hogy összeszedjék magukat, mert akkor kell kijelölnünk a másnapi csapatot, aztán meglátjuk. Reményeink szerint mindkettejükkel számolhatunk majd."

 

Solskjaert arról is kérdezték, van-e esély arra, hogy David de Gea helyett a Premier League következő fordulójában is Dean Henderson védje a csapat kapuját?

 

"Természetesen Dean is eséllyel pályázik" - válaszolta.

 

"A kezdőcsapat összeállításáról szombaton fogunk dönteni, Dean pedig megbízható, jó lábbal és akár még gólpasszt is adhatott volna Marcusnak, amely egy olyan eleme a játékának, amelyen dolgozik is. Kézzel nagyon magabiztos volt, pontosak voltak a rövid passzai és jó teljesítményt nyújtott."

 

"Folyamatosan egyre érettebb, de David de Gea személyében van egy nagyon-nagyon jó kapusom. Ő mentett meg minket a West Brom ellen, szóval most még nem tudom megmondani, hogy ki fog védeni. Mindig először a játékosokkal beszélek arról, hogy ki fog játszani és ők majd tudni fogják."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League 25. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!