Scholes kifejtette: Haaland vagy Kane?

A Manchester United remélhetőleg a nyáron csatárt fog igazolni, amivel kapcsolatban Paul Scholes kifejtette véleményét, Erling Haaland vagy Harry Kane?


Paul Scholes úgy gondolja, hogy a Manchester United nyári célpontjai között szerepel Erling Haaland vagy Harry Kane.

 

Egy új támadó érkezése igencsak égető probléma a csapatnál a nyáron, ugyanis valószínűleg a jövőben Edinson Cavani távozni fog a klubtól.

 

A MEN Sport úgy tudja, hogy Ole Gunnar Solskjaer és a sportigazgató John Murtough elsőszámú célpontja a középcsatár Erling Haaland.

 

A norvég csatár egyike Európa legjobban figyelt játékosainak, ami nem is csoda, hiszen a Dortmund színeiben 49 mérkőzésen már 49 találatnál jár.

 

A Tottenham talizmánja, Kane ugyancsak nagy eséllyel teheti át székhelyét az Old Traffordra, de a United tudomásul veszi, hogy az angol kapitány megszerzésére kevesebb az esély.

 

Scholes szerint a Unitednek mindenképpen kell egy új csatár és szerinte Haaland az ő emberük, akiért hajtaniuk kellene.

 

"Az első és a legfontosabb, hogy szükségük van egy jó 9-esre" - nyilatkozta a United legenda a Webby & O'Neill oldalán.

 

"Úgy hiszem, a támadószekció már jól működik, de egyikük sem igazi 9-es játékos, talán inkább szélsők? Teljes mértékben talán magad sem tudod megítélni."

 

 

"Amikor Cavani játszik, jobban játszik a csapat is, de most sajnos lesérült. Az ő korában már ez nem meglepő, ez sajnos folyamatosan meg fog történni, egy kis darabot mindig otthagy magából a pályán."

 

"Olyan ember kell a csapatnak, akiben van folytonosság. Tudom, Haalandról sokat beszéltünk, rengeteg pénzért lehet csak elmozdítani."

 

"Harry Kane a Spursnél van jelenleg, de a pletykák arról szólnak, hogy távozna."

 

"Úgy gondolom, ha egyiküket megszerezhetnéd, de csak egyet választhatsz, akkor Haaland lenne a tökéletes választás."

 

"Tökéletes a kora, a képességei, a karrierének ideje, ráadásul már játszott Ole irányítása alatt. Szerintem mindenki jól járna az üzlettel, de több klub is versenyez a kegyeiért, tehát elég nehéz lesz megszerezni."

 

"Kedvelem Kane játékát, szerintem briliáns játékos. Mikor megismertem, Ruud-ot [van Nistelrooy] láttam benne, hogy könyörtelen befejezőcsatár, kétségbeesetten szeretne gólokat szerezni."

 

"Úgy gondolom, ha kettejük karrierének jelenlegi szakaszát nézzük, a választás Haalandra fog esni."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!