Ole: Axel készen áll a lehetőségére

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer szerint Axel Tuanzebe készen áll arra, hogy csütörtökön este pályára lépjen a Granada elleni Európa-liga negyeddöntő visszavágón.


Mivel Harry Maguire eltiltás miatt kihagyni kényszerül a párharc Old Traffordon rendezendő második felvonását, Eric Bailly pedig még nincsen bevethető állapotban pozitív koronavírus tesztje után, így a norvég szakembernek a felnőtt keretből Victor Lindelöf és Axel Tuanzebe személyében csak két pályára küldhető középső védő áll rendelkezésére.

 

Utóbbi az új évben nem igazán kapott sok játéklehetőséget, de az Axel által jelentett minőség ismeretében Ole-nak nincsenek aggodalmai azt illetően, hogy egy ilyen nagy nyomással együtt járó környezetben vesse be a klub saját nevelését, magyarázta szerdai sajtótájékoztatóján.

 

"Axel mindig is pozitív, nagy munkabírású srác volt" - kezdte Solskjaer újságírók kérdésére válaszolva.

 

"Eddig a védelem tengelyében jobbára Victor és Harry játszottak, akik nagyon jó párost alkottak. Eric többször is bekerült a védelembe és jól teljesített, amikor a pályán volt, szóval az ő [Axel] lehetőségei limitáltak voltak, az edzéseken azonban jól teljesített és készen áll a játéklehetőségre."

 

 

Amikor arról próbáltak nála érdeklődni, hogy milyen kezdőcsapatot tervez a pályára küldeni, az egykori kiváló csatár így válaszolt:

"Biztosra kell mennünk a továbbjutást illetően. Én mindig győzelemre esélyes csapatot állítok össze és ez most is így lesz."

 

"A győzelem megszerzésének vágyával fogunk belevágni ebbe a meccsbe. Tudom, hogy a Granada úgy fog hozzánk látogatni, hogy mindent beleadnak majd, de mi szeretnénk az utóbbi időszak teljesítményére építve további lendületet venni. Természetesen lesz néhány változás. Néhány kényszerűségből [mint Maguire, Luke Shaw és Scott McTominay], néhány pedig talán rotációs szándékkal."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!