Pogba: Nem érzem ártalmasnak a Ramadant

Paul Pogba szerint a Ramadannak nincs káros hatása a teljesítményére és alig várja, hogy a Leeds ellen pályára léphessen, ami a francia középpályás 200. felnőtt mérkőzése lenne a Manchester Unitedben.


Paul Pogba nemrég részt vett egy kérdezz-felelek interjún a szurkolókkal, ahol a szurkolók kíváncsiak voltak vallására is. A Ramadan április közepétől május közepéig tart és a muszlimok világszerte az imádság és a lelki elmélkedés időszakaként tartják számon.

 

A Kongói Demokratikus Köztársaságból származó Faiz megkérdezte a középpályást, hogy hogyan birkózott meg az edzések és a mérkőzések ütemezésével a szent hónap során.

 

"Azt mondanám, hogy már hozzászoktam. Évek óta csinálom. Van itt egy profi táplálkozási szakember, aki segít abban, hogy mit egyek és edzés közben is gondoskodik arról, hogy megfelelő mennyiségű fehérjét fogyasszak, így nem veszítek sokat az izomzatomból és teljesen rendben vagyok."

 

"Szerencsés vagyok és nem olyan nehéz ez. Megbirkózom vele. Teljesen rendben vagyok és ez az egész jó célt szolgál."

 

Pogba kiváló formában van és mindenki azt várja, hogy a Leeds ellen folytatódik a csapat kiváló, idegenbeli veretlenségi sorozata. A francia játékos egyébként pont 10 évvel ezelőtt a Leeds elleni mérkőzésen debütált a csapatban.

 

A nigériai Adamu kérdésére válaszolva Pogba a 200. manchesteri mérkőzése előtt elmondta: "Nyilván ez fontos mérföldkő számomra. A Leeds ellen debütálhattam a felnőtt csapatban. Ismerem őket és tudom, hogy jó meccs lesz. Kicsit meglepődtem, hogy ez már a 200. Unitedes meccsem lesz. Illene hozzá egy szép eredmény és bízom benne, hogy megnyerjük a 200. mérkőzésem."

 

Pogba közel egy évtizeddel ezelőtti debütálásakor a United 3-0-ra nyert az Elland Roadon egy Ligakupa mérkőzésen, amin a francia középpályás a kispadról szállt be a második játékrészre.

 

 

Habár a legutóbbi, 2020 decemberi meccsükön 6-2-es United győzelem született, nem lesz könnyű dolga a vendégeknek. Marcelo Bielsa csapata legutóbbi 5 meccsén veretlen és biztos, hogy feltüzeli őket a régi, nagy rivális érkezése.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!