Hírek a sérültekről

Anthony Martial keményen dolgozik, hogy az Európa-liga döntőjében, a Villarreal ellen már pályára léphessen.


A francia válogatott térdsérülése miatt végül úgy néz ki, hogy kimarad a francia válogatott Európa-bajnoki keretéből, Ole Gunnar Solskjaer viszont úgy nyilatkozott, hogy az Európa-liga fináléjában már nagy eséllyel pályára léphet a 25 éves támadó, amely mérkőzés a csapat számára a legfontosabb lehet a szezon során.

 

A látottak és hallottak alapján a csatár sem adja fel a harcot és szeretne bevethető állapotba kerülni a jövő heti döntőre.

 

"Még mindig van egy kis reményünk azzal kapcsolatban, hogy Anthony pályára léphet a szezonban" - mondta Solskjaer a Fulham elleni 1-1-re végződő mérkőzést követő sajtótájékoztatóján. "Reménykedünk. Nagyon keményen dolgozik, hogy a döntőben már elérhető legyen számunkra. Nagyon becsületesen végigcsinálta a rehabilitációját és lelkes. Nem mondhatom azt biztosan, hogy a döntőre már készen lesz, mert sokat kihagyott, de továbbra is bizakodó vagyok."

 

Martial még márciusban szenvedett térdsérülést a francia válogatott Kazahsztán elleni világbajnoki selejtezőjén. A mérkőzésen Mbappé váltotta az 59. percben, ezután pedig visszatért Manchesterbe, ahol az orvosi vizsgálatokat követően rossz híreket kaptunk állapotáról. Már akkor úgy nyilatkozott Ole, hogy rossz állapotban van a térde és valószínűleg ki kell hagynia a szezon hátralévő részét.

 

A francia csatár azonban nemrégiben visszatért az edzésekre. A többi játékost illetően Solskjaer nem volt túl derűlátó a sajtótájékoztatón. Maguire kilátásai a fináléra nem túl jók, miután még mindig mankóval járkál bokaszalag sérülése miatt.

 

 

"Dolgozunk Harry-vel, de nem néz ki túl jól" - mondta Ole. "Ráadásul a Fulham elleni mérkőzést követően van másik két játékosunk, akiket meg kell vizsgálnunk, Fred és McTominay. Sajnos Scottnak le is kellett jönnie a pályáról és Fred sem festett túl jól. Van még 8 napunk és remélhetőleg mindenki elérhető lesz a döntőben azok közül, akik ma is a csapatban voltak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!