Pogba az Európa-liga döntőjéről

A Manchester United középpályása, Paul Pogba válaszokat adott a szerdai Európa-liga döntőre, miután volt ideje átgondolni a csalódást keltő gdanski eredményt.


A csapatok 1-1-es döntetlent értek el egymás ellen az első 90 percben, majd gól nélküli hosszabbítást követően jöhetett a Vörös Ördögök számára vereséggel végződő büntetőpárbaj, melyben 11-10 arányban a Villarreal kerekedett felül, köszönhetően a kapus, David de Gea elrontott tizenegyesének.

 

Az Európa-liga vereség a döntőben egy olyan pirula, amit nehéz lenyelni, különösen egy olyan szezon után, ahol Ole Gunnar Solskjaer vezetésével fejlődést ért el a csapat, hiszen második helyen futottak be a bajnokságban, több góllal és ponttal, mint az előző idényben.

 

Pogba ezzel a Villarreal elleni döntővel 41. mérkőzésén lépett pályára kezdőként. Kezdetben jól is játszott Scott McTominay oldalán, később azonban a szélre lett kivezényelve, miután megpróbált a United utat találni az egyre jobban és makacsabbul védekező spanyol csapat kapuja felé.

 

Pault Daniel James váltotta a 116. percben és ezért nem tudott részt venni a büntetőpárbajban, de a cserét követően már bátorította és támogatta társait a dráma előtt.

 

 

A francia középpályás egy képet osztott meg a médiában profilján, ahol az estéről írta le véleményét, amiben azt fogalmazta meg, hogy a kupaéhséget, ami a vereséggel megmaradt, tovább kell vinni a következő szezonra.

 

"Kellett néhány nap, hogy reagálni tudjak a meccset követően" - írta Pogba követőinek.

 

"Természetesen, [én] mérges vagyok, hogy nem nyertük meg a döntőt, azonban a csapatunk emelt fővel megy tovább. Köszönjük az összes szurkoló támogatását. Sokkal erősebben fogunk visszatérni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!