A West Ham leigazolná Lingardot

A West Ham csapata továbbra is örömmel szerződtetné a Manchester United játékosát, Jesse Lingardot, azonban jelen állás szerint kivárnák Ole Gunnar Solskjaer döntését, hogy van-e az angol támadónak maradása az Old Traffordon, vagy nincs.


A 28 éves játékos visszatért Carringtonba a Manchester Unitedhez és elkezdte társaival a felkészülést a következő szezonra. Ez idő alatt leülnek majd a csapat norvég menedzserével is konzultálni, hogy Ole miként látja játékosa jövőjét a klubnál, hiszen Lingardnak már csak 1 éve van hátra jelenlegi szerződéséből. 

 

A West Ham a 2020/21-es szezon második felében vette kölcsönbe az Old Traffordon mellőzött Lingardot, aki David Moyes együttesében megtáltosodott és 9 találatot is szerzett, valamint teljesítményével visszakerült az angol válogatottba is. 

 

"Számomra a legfontosabb, hogy rendszeresen játéklehetőséget kapjak" - mondta Lingard a Sky Sports Newsnak adott interjújában. "Miután kölcsönbe kerültem sikerült remek formát mutatnom és a szurkolók az igazi Jesse-t láthatták, aki gólokat szerez és gólpasszokat ad."

 

 

Az Európa-bajnokságot megelőzően Lingard bekerült az angolok 33 fős keretébe is és mindkét barátságos mérkőzésen pályára lépett, azonban végül Southgate nem nevezte a kontinensviadalra kialakított végleges keretébe.

 

Májusban David Moyes már elmondta, hogy örömmel látnák Lingardot a következő szezonban is és reménykedik benne, hogy a válogatott támadó visszatér majd Londonba. A skót menedzser elmondta, hogy tisztában vannak vele, hogy ez most elsődlegesen a Manchester Uniteden múlik, de úgy véli, hogy Jesse is hajlana a váltásra.

 

Solskjaer is megerősítette az előző szezon vége felé, hogy Lingard helyzetét nagyon megnehezítette Bruno Fernandes szereplése és nem tudott számára megfelelő mennyiségű játéklehetőséget biztosítani. A norvég menedzser azonban elismerte az is, hogy örül Lingard formájának, amit a West Hamben mutatott és amivel áprilisban elnyerte a hónap legjobbjának járó címet is a Premier Leagueben. 

 

"Távozása óta Jesse zseniálisan játszik" - mondta Ole áprilisban. "Önző módon megtarthattuk volna epizód szerepekre és ő fantasztikus volt végig. Sosem könyörgött, sosem elégedetlenkedett, csak dolgozott keményen. Megérdemelte a lehetőséget arra, hogy több játéklehetőséget kapjon, ezért is engedtük el a West Ham csapatához. Nagyon sokat tett pályafutása során a Unitedért és természetesen visszavárjuk."

 

 

 

 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!