Ole: Pogba készül a következő szezonra

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere Pogba hamarosan visszatér a nyaralásból és már alig várja a következő szezont a csapattal.


A francia válogatott játékos jelenleg még jól megérdemelt szabadságát élvezi, de várhatóan hamarosan visszatér Manchesterbe és elkezdi a felkészülést az augusztus 14-én kezdődő szezonra.

 

A felnőtt csapat játékosainak távollétében Ole egy elég fiatal kerettel dolgozik jelenleg, ám a menedzser megerősítette, hogy a következő 10 nap során több játékosa is visszatér és elkezdik a felkészülést.

 

Az újságíróknak tartott sajtótájékoztatón, a hat gólos nyugat-londoni találkozót követően Solskjaert megkérdezték arról, hogy folynak-e tárgyalások Pogbával a szerződésének meghosszabbításáról. A kérdésekre válaszolva a menedzser pedig kijelentette, hogy a francia középpályás nagyon várja már a következő szezont.

 

 

"Mindig megy a spekuláció, hogy mi a helyzet Paullal, illetve, hogy mennyi klub érdeklődik iránta. Ez érthető is, mert kiváló játékos, ezt láthattuk is."

 

"Paul tisztában van vele, hogy miként vélekedünk róla. Nagyon élveztem az eddigi közös munkát vele és remélem, hogy ez még sokáig folytatódhat majd. Nem vagyok jelen a klub és Paul képviselői között folyó tárgyalásokon, így nem is tudok mit mondani erről. Meglátjuk, hogy mi fog történni."

 

Ole folytatta: "Azt tudom, hogy folynak a tárgyalások a klub és a játékos képviselői részéről, de amit biztosan állíthatok, hogy az összes beszélgetés során, amit Paullal folytattam az derült ki számomra, hogy várja a következő szezont velünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!