Ole Telles távollétének időtartamáról

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer elárulta, hogy Alex Telles várhatóan szeptemberig nem lesz bevethető.


A brazil játékos részese volt a Vörös Ördögök júliusban kezdődő felkészülési szezonjának, de sajnos bokasérülést szenvedett a múlt heti edzőtáborban, Surrey-ben, aminek köszönhetően hiányzott a szombati Queens Park Rangers elleni 4-2-es vereséggel végződő mérkőzésről Londonban.

 

Solskjaer eredetileg pár hetet jósolt a szélső védő teljes gyógyulásáig, de most úgy néz ki, hogy több, mint egy hónapot várni kell arra, hogy a 28 éves játékos ismét pályára lépjen, így valószínűleg kihagyja a csapat első három Premier League mérkőzését.

 

"Sajnos, rossz híreink vannak Alex Telles állapotával kapcsolatban, miután a bokasérülése kicsit rosszabb, mint vártuk. Azt hiszem kisebb csoda kellene ahhoz, hogy augusztusban a rendelkezésünkre álljon" - nyilatkozta Solskjaer a klubmédiának.

 

 

Miután Luke Shaw nyaralását tölti még azt követően, hogy Anglia nemzeti csapatát segítette az Európa-bajnokság döntőjében, Brandon Williams kaphatja meg a bal-szélső helyét, mint ahogy tette azt a hétvégén is.

 

Diogo Dalot is visszatért és edzésbe állt a héten, és talán már helyet kap a padon a szerdai mérkőzésen a Brentford ellen, így ugyanúgy opció lehet a csapat számára, Solskjaer pedig hiszi, hogy számíthat majd fiataljaira.

 

"Ilyen a foci. Természetesen szeretnénk, hogy a srácaink lehetőséget kapjanak. Brandon el tudja látni a bal szélső védő szerepét" - tette hozzá a főnök.

 

Dean Henderson még nem áll készen a visszatérésre, bár már elkezdte az edzéseket és Bruno Fernandes szintén hiányozni fog, miután csak ma állt edzésbe.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!