Pogba: Koncentrálnunk kell

A Manchester United középpályása, Paul Pogba szerint a Southampton elleni döntetlen elkeserítő eredmény, ám ragaszkodott ahhoz, hogy a Vörös Ördögöknek tanulnia kell ebből és folytatni az építkezést.


A francia játékos gólpasszt adott Mason Greenwoodnak az 55. percben, miután még az első játékrészben a házigazdák szerezték meg a vezetést. A United viszont ezt követően nem tudta megszerezni a győzelmet, így a játékosok érthető módon csalódottak voltak.

 

"Azt hiszem többet érdemeltünk volna, de ehhez a pályán többet kellett volna mutatnunk" - mondta Pogba az MUTV-nek a mérkőzés után. "A bekapott gól után kicsit megzuhantunk és elveszítettük az irányítást és szerintem ezért nem tudtuk megszerezni a győztes gólt."

 

"Elvesztettünk két pontot, de nézhetjük úgy is, hogy szereztünk egyet. A lényeg, hogy koncentrálnunk kell. Nyilvánvalóan örülünk annak, hogy nem veszítettünk, de ismerjük a futballt és tudjuk, hogy a szezon végén akár két pont is rendkívül fontos lehet."

 

 

"Tehát nem veszítettünk, egy pontot szereztünk és jön a következő mérkőzés idegenben, ahol nagyon fontos, hogy ismét három pontot zsebeljünk be és egyet sem akarunk kiengedni a kezünkből."

 

Greenwood találatához ismét Pogba asszisztált, amivel két mérkőzés alatt a szezonban már az 5. gólpasszát jegyeztük fel a franciának. Ezzel ő lett a Premier League történetének első játékosa, aki ennyi gólpasszt adott az első két bajnoki mérkőzésen. Pogba az eddigi formájával kapcsolatban hozzátette:

 

"Azt hiszem, hogy jó formában vagyok. És az egész csapat nagyon jó. Jól edzettünk, megfelelő formában tértünk vissza. Ahogy mindig is mondtam, a legjobb teljesítményt igyekszem nyújtani a pályán és próbálok minél többet segíteni a csapattársaimnak. Folytatnunk kell a munkát és fejlődnünk kell, de ma nyerni akartam, ezért csalódott vagyok."

 

A Szentek elleni döntetlen azt jelenti, hogy a United beérte az Arsenal idegenbeli veretlenségi rekordját, ami 27 mérkőzést jelent.

 

"Ezek a rekordok nagyszerűek, de én inkább megnyerném a bajnokságot úgy, hogy semmilyen rekordot nem állítok fel" - mondta Pogba.

 

"Persze ez motiváló is lehet, mivel legközelebb idegenben győzni akarunk, tehát ez a rekord is csak a miénk lenne akkor. A lényeg, hogy ezekből tanulunk, pozitívak maradunk és nyerni fogunk újra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!