Williams ideiglenesen a Norwich játékosa lehet

Brandon Williams a mai napon orvosi vizsgálaton esik át, mielőtt véglegesítenék kölcsönadását a Norwich City csapatához.


A 20 éves játékos esetében várhatóan a mai nap folyamán hivatalosan is bejelentésre kerül, hogy a 2021/22-es idényre a Carrow Road-ra költözik, amivel Williams a Norwich 10. érkezője lesz a nyár folyamán. A Kanárik nem tétlenkedtek eddig az átigazolási piacon és már hivatalosan bejelentették többek között Billy Gilmour (kölcsönben a Chelsea-től), Christos Tzolis (PAOK), Angus Gunn (Southampton), Ben Gibson (Burnley), Josh Sargent és Milot Rashica (mindkettő a Werder Bremen-ből) érkezését.

 

Dimitris Giannoulis és Max Aarons a csapat kezdő védői, de Williams készen áll arra, hogy a görög játékossal megküzdjön a helyéért a kezdőcsapatba kerülés miatt. A United Akadémiáján nevelkedett játékost a Southampton és a Newcastle is csábította korábban, de a Vörös Ördögök akkor nem tervezték még, hogy Williams kölcsönbe kerül.

 

 

Bár Williams a Unitednél nevelkedett, posztriválisa, Luke Shaw immár hónapok óta bomba formában játszik és mellette még Alex Telles is a csapathoz került, emiatt pedig Brandonnak kevesebb lehetőség jutott a pályán. 

 

Williams a kihasználatlan csere volt a Leeds ellen 5-1-re megnyert bajnokin, a Southampton elleni bajnokira pedig nem is nevezte Ole Gunnar Solskjaer a csapatába. A fiatal védő 2019-ben debütált a Ligakupa fináléjában a Rochdale ellen és első két szezonjában 50 mérkőzésen lépett pályára, szerződését tavaly nyáron hosszabbította meg a klubbal négy évvel, amely további egy esztendővel megtoldható.

 

A Kanárikra ráfér az erősítés, mert a Premier League rajtja óta lejátszott két forduló alatt összesen nyolc gólt kaptak a Liverpool és a Manchester City csapatától.

 

 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!